fbpx
Aflyst
Torsdag 14.01.2021120 DKK

Nyåndeligt Miljø + Narcosatanicos

Alternative

OBS: som følge af forlængelsen af de gældende corona-restriktioner til 17/1/2021, er Sorte Firkant Festival desværre aflyst. Alle billetter refunderes og billetkøbere hører nærmere i starten af de nye år.

Der venter både ekstatisk kakofoni og musikalsk transcendens, når Narcosatanicos og Nyåndeligt Miljø spiller til Sorte Firkant Musikfestivals åbningsaften på ALICE.

Billetsalget starter mandag 30. november kl. 10.00

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant vender tilbage – og som noget nyt er ALICE med i det gode selskab med andre Nørrebro-venues som Stengade, Støberiet og Brorsons Kirke.

Festivalen finder sted fra 14-16 januar og markerer således også et flot startskud på det nye koncertår med en perlerække af stærke alternative kunstnere – som OvO(billedet), Eyes, Tvivler, Electric Eye, Narcosatanicos, Emma Acs, Ukendt under andet navn, Mavi Express og mange flere. Billetsalget skydes i gang på mandag kl. 10, og grundet de aktuelle corona-restriktioner er der begrænset plads på de enkelte venues. Find oversigt over det samlede program og billetsalg her.

Til åbningsaftenen på ALICE kan du opleve Narcosatanicos og Nyåndeligt Miljø.

Narcosatanicos

Narcosatanicos er en aarhusiansk septet. Gruppens eklektiske udtryk drager på alt fra støjrock og protopunk til freejazz, powerelectronics og afrobeat, med dyrkelsen af kakofoni, tyngde og intensitet som eneste konstant. Bandet har siden 2013 etableret sig i både ind- og udland som en unik og overvældende liveoplevelse, imens deres to fuldlængdeudgivelser er blevet mødt med stor ros af internationale og danske kritikere. En tredje fuldlængde, skrevet af bandets nuværende 7-mands lineup, forventes udgivet i 2021.

Nyåndeligt Miljø

Nyåndeligt Miljø er en tænketank for transcendens, et åbent forum for facilitering af fri klang. Nyåndeligt Miljø er en møde- og udvekslingsplatform med udgangspunkt i transcenderende lyd, hvor vi mødes, gerne talrigt, om potentialet i støjen og fordybelsen, ekstasen og gentagelsen, og i momentet og det evige liv. Nyåndeligt Miljø er ikke et band i nogen forstand. Der foreligger ingen partiturer, der er ingen leder, intet materiale og der er ingen intentioner om at skabe noget fast.

I 2021 bliver festivalen lidt anderledes end den plejer, da den gennemføres efter de gældende covid-19 restriktioner. Det betyder som udgangspunkt siddende koncerter med begrænset plads på alle venues. Det betyder også, at det er lidt sværere at bevæge sig frem og tilbage mellem de forskellige venues, og derfor har vi valgt at droppe partoutbilletterne. Da vi stadig i festivalens ånd gerne vil motivere publikum til at gå på opdagelse i forskellige dele af programmet, tilbyder vi 25% rabat, hvis man køber billet til mindst to arrangementer. Rabatten genereres automatisk, når du køber dine billetter til festivalen.

 

Torsdag 14.01.2021
Dørene åbner kl: 18:30
Koncerten starter kl: 19:30
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×