Udsolgt
Fredag _29.10.21140 DKK + gebyr

Nihiloxica (UG) + Rear + Highboy at Mayhem

Afro electronic rave

Endelig vender Nihiloxica tilbage med deres dragende og trancedannende techno-forløb på bugandansk percussion og analog synthesizer. Og de har en ny EP med i bagagen. Koncerten rykkes til Mayhem Kbh, hvor vi fyrer ekstra op for festen med Rear og Highboy.

Koncerten foregår på Mayhem, Ragnhildgade 1.

“Dangerously hypnotic” skrev Mojo om gruppen Nihiloxica. Og det har i det hele taget ikke skortet på roser til det tranceskabende kollektiv, som da også satte gang i sveddryppende dansefest på ALICE tilbage i 2019.

Nihiloxica består af de to engelske producere Spooky-J og pq samt Nilotica Cultural Ensemble, det syv mand store percussionorkester fra Kampala i Uganda. Sammen skaber de en hårdtpumpende Buganda-techno, som forener atmosfæriske elektroniske forløb med oprindelige percussion-traditioner. Ved at udnytte den naturlige impuls fra bugandanske rytmer, som det repetitive Baksimba-groove, frigør Nihiloxica den fulde kraft af den ældgamle tradition i deres hårdtpumpende techno-forløb.

Gruppen er tilknyttet det hypede ugandiske label Nyege Nyege Tapes, og skabte solid hype omkring sig med deres første EP på bl.a. Tiny Mix Tapes, Boomkat og Noisey, og på Roskilde Festival i 2018 slog de benene væk under publikum, da de åbnede Apollo.

I 2020 udsendte de deres første fuldlængde-album, det fremragende “Kaloli”, på Crammed Discs. I den forbindelse skulle de have spillet en større tour, der også skulle have bragt dem forbi ALICE. Nu får vi endelig chancen, og med i bagagen har de ikke kun “Kaloli”, men også en helt ny EP med remixes fra albummet.

Som en ekstra bonus er der tilføjet support-koncerter med Rear og Highboy. Koncerten finder sted på Mayhem.

Fredag _29.10.21
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Udsolgt140 DKK
Udsolgt