Torsdag _15.09.22140 DKK + gebyr

Nadja (CA) + MY DISCO (AU) at Basement

Ambient doom og spacy minimalisme

Vær beredt på en tung aften! Ambient doom og spacy minimalisme får betonrummet på Basement til at resonere når vi præsenterer den canadiske duo Nadja og Melbourne-baserede MY DISCO til september.

Nadja

Lyden af Nadja er bedst beskrevet som ambient doom, dreamsludge og metalgaze; en helt særlig signaturlyd, som kombinerer de atmosfæriske teksturer fra shoegaze og elektronisk musik med tyngden og tætheden fra metal, noise og industrial. Den canadiske duo, bestående af bassist Leah Buckareff og multi-instrumentalist Aidan Baker, har slået deres lydlige folder i næsten to årtier med mange udgivelser bag sig og koncerter rundt omkring i verden, bl.a. På festivaller som SXSW, FIMAV, Roadburn, Donaufest, Le Guess Who, Incubate og Unsound. Glæd dig til at opleve duoen når de fylder Basement med tung lyd til september.

 

MY DISCO

Den australske trio MY DISCO har i løbet af deres næsten 20 år på scenen bevæget sig gradvist væk fra deres post-punkede æstetik, som de først indtog Melbourne med i 2003. Siden har gruppens musik forgrenet sig ud i nye eksperimenter, dog uden at miste den massive og mørke industrial-agtige lyd, som er blevet lidt af et varemærke for dem. MY DISCO, som gennem årene har turneret verden rundt og udgivet en lang række tunge og velrenommerede  albums på forskellige indielabels, har deres seneste skud på stammen “Alter Schwede” (Downwards/Boomkat 2022) med, når de rammer Basement til september.

Torsdag _15.09.22
Venue: Basement
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Køb billet140 DKK