Aflyst
Torsdag _10.12.20120 DKK + gebyr

Movement for Static Action (CO/IT) + The HUM w/ visuals by PM (RO)

Experimental rock, audiovisual og performance art
Grundet aktuelle COVID-19 restriktioner for Hovedstadsområdet, skal kulturinstitutioner – herunder spillesteder – holde lukket frem til 3. januar. Vi ser os derfor nødsaget til at aflyse koncerten med Noisy Beehive: Movement for Static Action (CO/IT) + The HUM w/ visuals by PM (RO). Billetter refunderes automatisk via Billetto, og du skal således ikke foretage dig yderligere. Vi håber, at vi kan finde en ny dato for koncerten i 2021. For yderligere info om COVID-19 situationen og ALICE, henviser vi til: https://alicecph.com/corona/

Noisy Beehive runder året af med en sidste audiovisuel aften på ALICE. Her kan man opleve det københavnske free rock-orkester The HUM med ledsagende visuals af PM. Aftenen åbnes med lydperformance-værket “Movement for Static Action”.

Det København-baserede The HUM er blevet formet af byens blomstrende, eksperimenterende musikscene, hvor bandets fire medlemmer Henrik Pultz Melbye, Henrik Olsson, Nicolai Kaas Claesson og Rune Lohse aktivt figurerer i talrige sammenhæng og projekter. Bandets kollektive udtryk er stærkt præget af medlemmernes fælles vilje til at arbejde med improvisationen som omdrejningspunkt, omfavne det uforudsigelige og nye, men samtidig søge sig uden om improvisationsmusikkens idiomatiske klichéer. The HUMs musik byder på en ultradynamisk lydgryde, hvor enigmatiske lofi-landskaber, repetitive semi-grooves, og støjende post-rock elementer indgår som ingredienser.

Denne aften ledsages de af PMs visuelle udtryk. PM er et alter ego for den rumænske kunstner Matei Petrescu, der arbejder med fotografisk råmateriale indfanget i øde egne med software-teknologi og live-manipulation. Materialet tilpasses det rum, han arbejder i, og det lydbillede, som det spilles op imod. I dansk sammenhæng har man kunnet opleve PM på venues som Culture Box og Ved Siden Af samt til Distortion.

Aftenen åbnes af lyd/performance-værket Movement for Static Action skabt af den eksperimenterende duo Great Danes – aka David Sebastian Lopez Restrepo og Gianluca Elia. Værket havde premiere til et Noisy Beehive-event i 2019 og er siden blevet udvalgt til at indgå i performance-programmet i forbindelse med udstillingen “Unboxing. The Goodiepal Collection” på Statens Museum for Kunst. Mekanisk og organisk støj blandes i en undersøgelse af det moderne samfund.

Om Noisy Beehive

Noisy Beehive er både et label og et kunstnerkollektiv, der gennem de seneste år har præsenteret en lang række genrekrydsende arrangementer i bl.a. Huset-KBH, Brønshøj Vandtårn m.fl. Noisy Beehive arbejder også med internationale netværk i bl.a. Vilnius og Istanbul.

Torsdag _10.12.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Aflyst120 DKK
Aflyst