fbpx
Lørdag 21.08.2021100 DKK

Mouth Wound / Avare-X / Why Sun

Experimental electronic og dark ambient

Der venter både David Lynch-stemning, mørk ambient og dystopiske soundscapes, når Sorte Firkant Musikfestival byder indenfor på Støberiet til en aften med tre spændende alternative acts.

Arrangementet er en del af Sorte Firkant Musikfestival og finder sted i Støberiet

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant sætter gang i Nørrebro med masser af svedige koncerter fra 19-28. august. Festivalen skulle have fundet sted i januar. Nu bliver det i stedet en sensommer-festival, hvor du kan se frem til navne som Tootard, OvO, EYES, Tvivler og mange flere. ALICE er med til at præsentere festivalen, som finder sted på forskellige locations på Nørrebro – bl.a. Støberiet, Stengade og Brorsons Kirke.

Denne aften står i de skæve og mørke stemningers tegn, når man på Støberiet kan opleve hele tre navne, der på hver deres vis skaber filmiske og foruroligende soundscapes. Oplev Mouth Wound, Why Sun og Avare-X.

Trine Paaschburg står bag det eksperimenterende projekt Mouth Wound, der med tunge rytmer og støjende lydflader skaber soundtracket til sjælens kamp mellem eksistentiel smerte og søgen efter ro. Den kuldslåede stemning understreges af Mouth Wounds seneste EP, der slet og ret hedder vilde græs “I don’t know how to fit into this world anymore”, og fans af utilpassede projekter som Lingua Ignota og Pharmakon kan roligt stemple ind i mørket.

Why Sun er et drømmende lo-fi band fra København. Det mørke og melankolske lydbillede, understøttet af en komatøs barytonvokal, skaber den særegne lyd. Musikken trækker referencer til Elvis og Beach House, underbygget af en David Lynch-agtig stemning. Dette skaber et længselsfuldt sanseindtryk, hvor lyrik og et pulserende lydbillede flyder ud og smelter sammen.

Avare-X er et ganske nyt band, der blev dannet i foråret 2020 af Martin Loui Egeberg, Thomas Gniben og Per Götz. Trods den korte levetid har de allerede vakt opmærksomhed med deres rå elektroniske musik, som gennem brug af båndmaskiner, analoge synths og trommemaskiner fremmaner dystopiske lydlandskaber.

Lørdag 21.08.2021
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 19:30
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×