Torsdag _01.06.23150 DKK + gebyr

METALICE: Pleaser + Salver + Writhe

Trodsig støjrock, sortsværtet postpunk og nuttet-hård punkrock

ALICE på Stairway går i sort! Under navnet METALICE dedikerer vi en lang stribe torsdage i hele 2023 til det tungeste artilleri på musikscenen. Når METALICE står på plakaten, kan du rulle ind på vores venue i Vanløse og dykke ned i et bredt udvalg af bands der syder og bobler på den danske metalscene. Programmet er udformet i samarbejde med nøje udvalgte aktører og ildsjæle fra miljøet, som sikrer en høj og nysgerrighedspirrende profil. Det bliver hårdt, råt, mørkt og live. Billetprisen inkluderer en fadøl.

Writhe
Københavnsk støjrockkvartet, som gennem tæt sammenspil og præcis sangskrivning indkapsler menneskelige erfaringer i al deres sammensathed, fra trodsighed og mørke til kærlighed og desparation. Albummet “Awaiting a Tide” udkom i 2022 og udforsker et katarsisk rum, hvor alting er på nippet til at falde sammen, men akkurat holdes sammen. Inspirationerne spænder over alt fra amerikansk hardcore til postpunk.

Salver
Nyt band som spiller dansksproget postpunk tilsat post-hardcore og støjrock samt en knivspids doom og black metal. Sangskrivningen er solid og veksler mellem stærkt melodiske eller ligefrem poppede guitarpassager og febrilske, fremmedgjorte og formørkede sindsstemninger med stemningsmættede firservibes.

Pleaser
Med Annie Nyvold og Sophie Lien Lake i front er Pleaser et nyt lollipop-chainsaw-punkband fra København. De dukkede op i 2020 med en række shows og den efterfølgende udgivelse af deres meget anerkendte 5 minutters kassette-demo, og har siden skabt sig et navn som dansk punks fængslende nye navn.

ALICE på Stairway
Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

Torsdag _01.06.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 150 DKK + gebyr

Køb billet150 DKK