Torsdag 02.03.2023150 DKK

METALICE: Offernat + A Horrible Death to a Horrible Man + Heksproces

Grublende eksistentialistisk black-gaze, postmetalliske eksperimenter og skæve taktarter

ALICE på Stairway går i sort! Under navnet METALICE dedikerer vi en lang stribe torsdage i hele 2023 til det tungeste artilleri på musikscenen. Når METALICE står på plakaten, kan du rulle ind på vores venue i Vanløse og dykke ned i et bredt udvalg af bands der syder og bobler på den danske metalscene. Programmet er udformet i samarbejde med nøje udvalgte aktører og ildsjæle fra miljøet, som sikrer en høj og nysgerrighedspirrende profil. Det bliver hårdt, råt, mørkt og live. Billetprisen inkluderer en fadøl.

Offernat

Genrenedbrydende trio, som benytter sig af elementer fra både doom, black og sludge. Forvent sørgmodige harmonier, slagkraftige riffs og post-metalliske eksperimenter i en boblende heksekedel.

A Horrible Death to a Horrible Man

Grublende eksistentialistisk black-gaze, der stirrer ned i afgrunden. En post-apokalyptisk sammensmeltning af de æteriske og effektladede lydlandskaber fra shoegaze med en tung, sort sky af black metal.

Heksproces

Mørk og kradsende metal med kærlighed til skæve taktarter. Med udgangspunkt i post-metallen udforsker de fire heksedoktorer fra Bornholm en tung og aggressiv lyd, der også rummer følsomme og organiske elementer.

  • ALICE på Stairway

Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

Torsdag 02.03.2023
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 150 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×