Torsdag _13.04.23150 DKK + gebyr

METALICE: Wayward Dawn + Black Tritonus + Afdød

Metallisk jerngreb, blasfemisk riff-maraton og ubønhørlig dødsmetal

ALICE på Stairway går i sort! Under navnet METALICE dedikerer vi en lang stribe torsdage i hele 2023 til det tungeste artilleri på musikscenen. Når METALICE står på plakaten, kan du rulle ind på vores venue i Vanløse og dykke ned i et bredt udvalg af bands der syder og bobler på den danske metalscene. Programmet er udformet i samarbejde med nøje udvalgte aktører og ildsjæle fra miljøet, som sikrer en høj og nysgerrighedspirrende profil. Det bliver hårdt, råt, mørkt og live. Billetprisen inkluderer en fadøl.

Black Tritonus
Blasfemisk riff-maraton fra et ungt band, der bekender sig til den gamle skole af dødsmetal. Bandnavnet er en reference til det middelalderlige toneinterval inden for musikteori, som skurrer særligt satanisk i ørerne. Vær på vagt, for det bliver vredt, hurtigt, hårdtslående og kraftfuldt.

Afdød
Et dødsmetallisk jerngreb fra det mørkeste øvelokale i Slagelse. Med et væld af inspirationer inden for metallens verden gør dette nye band på metalscenen deres bedste for at blæse publikum bagover.

Wayward Dawn
Fra Skanderborg stammer denne dødskvartet med en kompromisløs tilgang til gammeldags dødsmetal, sådan som genrens pionerer spillede den. Gennem et ubønhørligt bombardement af brutal energi udforskes temaer som ensomhed, angst og afhængighed. Dynamikken mellem tonstunge frontalangreb og stakåndede groove-passager skaber intens panikfølelse, så det sortner for øjnene.

ALICE på Stairway

Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

Torsdag _13.04.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 150 DKK + gebyr

Køb billet150 DKK