Fredag _20.04.18

Marko Markovic Brass Band (CS) – udsolgt

Balkan

Få rystet dansehåndtagene, når Marko Markovic Brass Band transformerer ALICE til et dansegulv med tempofyldte gypsy-Balkan-rytmer

Mød Balkan-brassmusikkens nye generation – Marko Markovic Brass Band!

 

Med en tempofyldt blæser-blanding, der spænder fra traditionel og moderne serbisk, latin, jazz og roma-musik, vil Marko Markovic Brass Band forvandle ALICE til ét stort dansegulv. Når de ikke lige er på tour eller spiller på festivaler verden over, optræder de flittigt rundt omkring i Serbien til alle typer festlige begivenheder med deres gypsy-Balkan-musik.

 

Som søn af den legendariske trompet-konge, Boban Markovic, flyder kærligheden til musikken bogstaveligt talt i serbiske Marko Markovics årer. Han begyndte at spille trompet allerede før, han fyldte fem, og hans passionerede videreførelse af familietraditionerne er blandt andet illustreret i de mange år, far og søn har spillet sammen i deres fælles gypsy-Balkan-band, Boban & Marko Markovic Orchestra. Sammen har de tidligere gæstet Global, hvor de nærmest fik taget til at lette.

 

Ikke mindst har Marko Markovic løbende samarbejdet med et stort antal berømmede musikere som Emir Kusturica, Goran Bregović, DJ Shantel, Ivo Papazov, Esma Redžepova m.fl. Og nu har han altså mere eller mindre officielt overtaget kronen som Balkan-brassmusikkens blæser-konge fra sin far, der for nylig udtalte, at “…Marko is now better than me”. Store ord fra en stor mand. ALICE anbefaler, at man ikke går glip af denne opløftende og absolut dansevenlige koncertoplevelse!

 

Fredag d. 20. april

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 140 dkk inkl. gebyr

Fredag _20.04.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Udsolgt