Tirsdag 30.11.2021120 DKK

Maria W Horn (SE) + Yuko Araki & Daisy Dickinson (JP/UK) + Ana Fosca at Valby Kulturhus

Minimalism og experimental electronic

November rundes af med en tur ind i støjens hjerte, når vi i Valby Kulturhus lader os indhylle af eksperimenterende elektroniske klange fra Maria W Horn, Ana Fosca og den audiovisuelle duo Yuko Araki & Daisy Dickinson.

Koncerten finder sted i Valby Kulturhus. Husk at medbringe gyldigt coronapas – læs mere her.

Lad dig favne af eksperimenterende klange, støjende lydflader og kompromisløse kompositioner, når et stærkt line-up fylder Valby Kulturhus med udfordrende elektronisk musik.

Svenske Maria W Horn er en kunstner, der udfordrer ekstremerne – fra smuk og næsten sakral minimalisme til brutal elektronisk lyd. Ofte i en blanding af akustiske instrumenter og digitale lydkilder og med audiovisuelle elementer. Hun er en højt estimeret live-performer, der har gjort indtryk på festivaler som Rewire, CTM, Click Festival, Göteborg Art Sounds og MUTEK. Resident Advisor skrev om hendes optræden på sidstnævnte: “Maria W Horn delivered MUTEK’s most dynamic performance, oscillating between thrilling noise and sub-bass violence, and more subtle vibrations—funereal organ work along the lines of Kali Malone or Ellen Arkbro—which easily bled into minimalist sine wave experiments.”

Den japanske multi-instrumentalist og komponist Yuko Araki blander harsh noise med abstrakte rytmer, analoge synth-droner og samples af traditionelle japanske instrumenter. Hun kan denne aften opleves i duo med den britiske filmskaber og visuelle kunstner Daisy Dickinson. Hendes eksperimenterende film har været vist på adskillige festivaler, men hun er også hjemmevant i audiovisuelle arbejder med musikere. Bl.a. har hun skabt AV-shows til navne som The Comet is Coming, Snapped Ankles, Seefeel og The HAHA Sounds Collective.

Endelig skal vi opleve Ana Fosca – et alter-ego for den fremragende danske musiker Linn Hvid, der som de øvrige kunstnere denne aften skubber til grænserne for eksperimental-musik. Hun er relateret til miljøet omkring spillestedet Mayhem og udfolder i sin musik et mørkt landskab af ambient, drone, industrial og noise. Death industrial er musikken også blevet kaldt, og det er ikke for sarte sjæle, men afgjort med elementer af sorgfyldt skønhed. Hør blot hendes debutalbum, “Soma”, udsendt på det Moskva-baserede label NAZLO Records.

Tirsdag 30.11.2021
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×