Mandag _17.05.2180 DKK + gebyr

Maraton releasefest + Mija Milovic at Musikcafeen

Modern jazz og soundscape

ALICE præsenterer releasekoncert med Barefoot-aktuelle Maraton, der byder på nysgerrige improvisationer og filmiske soundscapes. Koncerten finder sted på Musikcafeen i Huset-KBH, og opvarmningen leveres af Mija Milovic.

OBS: Koncerten foregår på Musikcafeen, Huset-KBH. Unumm. Siddepladser (OBS! Corona-pas skal fremvises ved indgang)

Kom med på en meditativ rejse gennem ukendte landskaber fra den vilde regnskov til de islandske fjelde, når bandet Maratons fejrer deres debut-album, som udkommer på Barefoot Records d. 13. Maj.

Fire kreative musikere med forskellige baggrund har fundet frem til et fælles sprog gennem improviserede maraton-koncerter hvor de har været udfordrede på udholdenhed, fra at spille i 9 timer i træk, til at spille 4 koncerter af én times varighed på én dag. Af disse sessions er opstået et filmisk soundtrack på 40 minutter, som nu altså udmønter sig i en pladeudgivelse på Barefoot Records.

Musikerne har vidt forskellige baggrunde fra pop-musik og hip hop til free-jazz, men forenes i en kærlighed for intense musikalske øjeblikke og en stadig søgen og nysgerrighed efter at udfordre sig selv og hinanden. De ville gerne opleve hvordan denne slags fysiske og mentale udfordring ville påvirke deres kreativitet og musik. Ville de være tættere på at transcendere? Ville de opleve en stærkere forbindelse mellem dem som mennesker og musikere? Eller ville de opdage nye og ukendte ting i dem selv og i deres musikalske praksis?

En enorm mængde materiale er blevet lyttet til, udvalgt, redigeret og produceret, med dogmet ikke at dubbe. Denne aften vil bandet dele deres eksperimenterende rum og opdagelser med jer, og skabe musik i nuet baseret på mod og nysgerrighed.

Line-up:
Maria Dybbroe – reeds, vocal, perc
Christian Møller Haase – synths, vocal
Lasse Sonne – synth, piano, vocal, drums
Jonathan Jull Ludvigsen – drums, vocal, perc, samples

Mija Milovic
Den dansk-montenegriske musiker Mija Milovic har været drivende kraft i en lang række københavnske bands som Kvindebandet, Tidlige Armbånd, DNTK, Viktors Garage, slim0 og under det solistiske alias Puck Mintie. Milovic gav en fantastisk koncert på sidste års ALICE Summer Series, og vi glæder os til at præsentere hende på Musikcafeen.

Mandag _17.05.21
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 80 DKK + gebyr

Køb billet80 DKK