Udsolgt
Mandag _02.11.2050 DKK + gebyr

Lucky Lo (SE) + Hvidtjørn

Alternative folk

Free Folk Mondays vender tilbage med en aften, der står i den gode sangs tegn – fra Lucky Los farverige blanding af folk og pop til Hvidtjørns rejse i forskellige vokaltraditioner fra svensk kulning til bulgarske hyrdesange.

Den svenske musiker Lo Ersare har tidligere gæstet Free Folk Mondays som del af Noisy Beehives label night. Nu vender hun tilbage med det helt nye projekt Lucky Lo. Her genfinder man Lo Ersares flair for charmerende folk-sange med mørk alt-stemme, banjo og finurlige tekster. Men projektet tager en drejning over i en mere indie-poppet musik, der driver af stærke hooks og groovy retro-riffs. Det er pop og folk foldet ud i et farverigt og kalejdoskopisk univers, som på fornem vis løftes af et håndplukket band bestående af Asger Nordtorp (Guldimund) på bas & vokal, Mads Nørgaard (+Experience) på elektrisk guitar og Casper Henning Hansen (Moi Caprice) på trommer. I front står Lo Ersare selv på vokal, banjo og tangenter.

Farverigt bliver det også, når den nye danske duo Hvidtjørn optræder. De to musikere har en fælles baggrund i det velrenommerede kvindekor Sedjanka, der har specialiseret sig i Bulgariens kortradition. Inspiration fra den bulgarske vokalmusik går også igen i Hvidtjørn, hvor den dog danser rundt med talrige andre vokaltraditioner, så det ikke er usædvanligt at høre alt fra mexicanske Mariachi-serenader, brasilianske hymner, argentinske zambaer, bulgarsk hyrdepartisanfolklore og meget mere, når Hvidtjørn giver koncert. Også nordiske toner fletter sig ind i form af egne kompositioner, klassikere i nye klæder og en bjergfrisk kulning fra de svenske skove. Hvidtjørn emmer af sangglæde og kærlighed til alle de dufte, stemninger og historier, som kan kaldes frem, når man rejser ind i sangenes verden. Og vi ser frem til at præsentere dem på ALICE.

Med Free Folk Mondays præsenterer ALICE i samarbejde med Fanø Free Folk Festival skæve og sprøde folk-navne på udvalgte mandage. Vi bygger et intimt folk-univers op og byder på både lokale og internationale navne, primært fra den mere alternative ende af folkemusikken. Ofte sætter vi fokus på lokale miljøer og vi inviterer skiftende gæste-kuratorer.

Mandag _02.11.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 50 DKK + gebyr

Udsolgt50 DKK
Udsolgt