Fredag _30.03.18

Liniker e os Caramelows (BR)

Brazilian soul

Brasiliansk musik møder kontemporær soul og et forrygende show hos sjælfulde og flamboyante Liniker e os Caramelows.

 

São Paulo-bandet Liniker e os Caramelows tog Brasilien med storm, da de i 2015 udsendte EP’en ‘Cru’, hvis tre numre til sammen opnåede over 10 millioner streams på YouTube! Med deres blanding af moderne soul og brasiliansk popmusik og med den ekstremt karismatiske transkønnede sanger Liniker i front, var de et medrivende bekendtskab, der samtidig udfordrede konventionerne – både i forhold til køn og musikalske genrer.

 

Den sensationelle EP blev hurtigt fulgt op af debutalbummet ‘Remonta’ i 2016. Et album, der ligeledes imponerede og endte på en flot tredjeplads på Rolling Stone Brazils opgørelse over årets bedste plader. Bandet har også spillet på en lang række af Brasiliens mest prominente venues og festivaler. Men heldigvis skal Europa ikke snydes! Og vi er så heldige, at det unikke band også lægger vejen forbi ALICE som del af deres Europa-tour.

 

Glæd dig til et både frækt, flamboyant og dybt rørende bud på brasiliansk soul – med plads til både glødende ballader og svedige up-beat numre. Et univers, som det er svært ikke at lade sig forføre af.

 

Fredag 30.03.18 •

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 160 dkk inkl. gebyr

Fredag _30.03.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK + gebyr

Køb billet