Lørdag 07.05.2022140 DKK

Leo Middea (BR) at Valby Kulturhus

Moderne, sjælfuldt take på bossa og samba canção

Med sine kun 26 år er brasilianske Leo Middea skudt ind på den internationale scene og har med fløjlsblød stemme, bundærlige sangtekster og et moderne og soulet take på samba canção allerede fået mange hjerter til at banke derude. ALICE glæder sig til at præsentere ham i Valby Kulturhus til maj.

OBS! Koncerten finder sted i Valby Kulturhus.

Den Lissabon-baserede brasilianske singer-songwriter Leo Middea er trods sin unge alder allerede spået en stor fremtid. Middea er opvokset i Rios forstad og opfostret med genrer som tropicalia, bossa og samba, og idoler som Caetano Veloso, Cartola og Jorge Ben, hvilket tydeligt høres i hans musik. Samtidig formår Leo Middea at bringe sit lands rige musikalske arv ind i en moderne og soulet kontekst og at skabe sange, som formidler bundærlige tekster med en fløjlsblød vokal. Noget, som er gået direkte i hjertet hos publikum.

Leo Middea er aktuel med sit fjerde studiealbum “Beleza Isolar” (2021). Et ind-til-benet-ærligt album, som er skabt i en tid med global pandemi og konflikter, men som stadig bærer den smittende positivitet, som Middea – tro mod sine ikoner – må siges at være mester i. Det er musik, som med hans egne ord er “sunny music for cloudy days”. På ALICE glæder vi os til at præsentere ham til maj, når han fylder Valby Kulturhus med tropiske toner. Et absolut must for fans af brasiliansk musik.

Lørdag 07.05.2022
Venue: Valby Kulturhus
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×