Torsdag _05.10.23100 DKK + gebyr

Lasher Agency presents: Czar + Drukner + Puke Wolf + Vægtløs

Genrebrydende post-metal kurateret af Aalborg-agenturet Lasher

Et tungt tagselvbord fra den stærke danske undergrund af hardcore og post-metal sammensat af Troels Højgaard Sørensen, der står bag Lasher Agency og bestyrer 1000Fryd i Aalborg. Højenergiske Czar spiller dansksproget metallisk hardcore, Puke Wolf er emotionel post-hardcore fra Aarhus, og Vægtløs spiller atmosfærisk post-metal. Billetprisen er 100 kr. for fire solide bands på en aften. NB. TELOS indgik oprindelig i lineup’et, men må desværre aflyse og erstattes af Drukner.

Czar
Czar opstod som en punket krafteksplosion i kølvandet på The Psyke Projekt, efter det kultdyrkede band gik i opløsning i 2014. Nu er sceneveteranerne tilbage efter et par års dvale med en split-vinyl med doom-satanisterne KATLA. Udgivelsen bekræfter, at Czar er tilbage – punket og minimalistisk, men samtidig stramt sammenspillet. Det er dansksproget hardcore metal med elementer af punk, rock og kaos. Tempoet og energiniveauet er højt, og stemningen hektisk som på randen til dommedag. Forvent blod, sved og tårer.

Drukner
Drukner er et doom metal-band fra København. De udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2016 og har sidenhen udgivet en split-single med Gaia i 2019. Med tekster, der kredser om emner som naturkræfterne, livets kampe og altings formålsløshed, er Drukner dybest set en ventil for depressive stemninger. Som bandnavnet antyder, vil Drukner trække publikum ned under overfladen og fastholde dem, indtil de overgiver sig.

Puke Wolf
Puke Wolf er emotionel post-hardcore fra Aarhus, der bruger musikken til at få afløb for deres lede og frustrationer af det moderne, sjæleløse samfund. Håbet er, at publikum også har mulighed for det samme. De er en del af det, om det så er på en scene eller en udgivelse. Det er i høj grad en katarsisoplevelse. Trioen har ikke en frontperson, men derimod bidrager alle tre med vokal, der spænder fra brølende og vred til skinger og klagende. Musikken kan til tider synes kaotisk og ubehersket, men der er altid en melodisk eller rytmisk forankring, der giver lytteren et mentalt pusterum midt i stormen. Det melankolske står altid i centrum, alle følelser sidder uden på tøjet – det må godt gøre ondt. I 2019 udgav Puke Wolf deres første EP, Everything From Nothing, og i juni 2022 udkom Puke Wolfs seneste EP “Interstice”.

Vægtløs
Vægtløs giver sig i kast med spørgsmål om sorg, død og sygdom blandt nære venner. Bandet fokuserer på den åbenhed og sårbarhed, som er fraværende på metalscenen, men også i samfundet generelt. Vægtløs er sceneveteraner, der mødes om deres kærlighed til det tunge, ærlige og oprigtige. Bandet bærer følelserne uden på tøjet og lader sig lydligt inspirere af nordiske landskaber, som både er larmende og tyste. Sammen lægger de alle følelser og kræfter i deres intense og atmosfæriske post-metal med elementer af black metal, postrock, post-hardcore og emo i en genrebrydende og mangefacetteret udforskning.

Torsdag _05.10.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 100 DKK + gebyr
Køb billet100 DKK