Mandag _11.02.19160 DKK

KOKOKO! (CD) – udsolgt

Tekno kintueni

Hypnotisk, polyrytmisk dansemusik på hjemmelavede instrumenter. Med base i Kinshasa skaber KOKOKO! den ekspressive musik, ”tekno kintueni”. I sommers satte de Roskilde Festival i levende svingninger. Nu er er det ALICEs tur!

Musikken bobler og syder i Kinshasa, hvor DIY-scenen er under sprudlende vækst. Musikken fra den afrikanske storbys klubber, hvor kunstnere med hjemmelavede instrumenter, opfindsomme tilgange og polyrytmisk drive har skabt en ny og unik form for klubmusik. En klub- og dansemusik, som er langt mere ekspressiv, levende og spontan end eksempelvis Londons eller Berlins klubscener.

 

Ét af de navne, som for alvor har slået igennem, er den eksplosive gruppe KOKOKO! Bandet, der fandt hinanden i Ngwaka-kvarteret i Kinshasa, består af musikere fra området og den franske DJ og producer, débruit.

 

Deres koncerter er struktureret omkring leverende, ud-over-scenen attitude og hjemmelavede ad-hoc-instrumenter, som leverer hakkende og vibrerende lyde i vekslende tempi med polyrytmiske trommeforløb.

 

In English

KOKOKO! A wind of change is blowing over the cultural landscape of Kinshasa. An explosive alternative scene is thriving. KOKOKO! is the sound of it. On homemade instruments their build their own take on club music.

 

Mandag d. 11. februar

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 160 dkk inkl. gebyr

Mandag _11.02.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr

Udsolgt160 DKK