Torsdag _08.06.23130 DKK + gebyr

Smag På Dig Selv + Lueenas

Genrenedbrydende sax-vildskab og strygerduo med rocket råhed

En aften i genrenedbrydningens tegn venter, når to tværgående grupper sætter ild i scenegulvet med koncerter, som spænder fra vildskab til poesi. Jazzpunk-trioen Smag på Dig Selv skaber instrumental eufori, mens den eksperimenterende strygerduo Lueenas kombinerer finesse med rockens rå udtryk.

Smag på Dig Selv
Har du nogensinde overvejet, hvordan et mash-up af din yndlings-techno-DJ, din fars jazzhelte og din lillebrors black metal-favoritter ville lyde? Jazzpunk-trioen Smag på Dig Selv er måske svaret. Smag på Dig Selv udforsker med sit primale setup instrumental eufori og hidkalder de bramfri og dansable kræfter, der opstår, når saxofoner og trommer smelter sammen i genrenedbrydende vildskab. Med poetiske indslag og industrielle rekvisitter sætter de gang i festen på tværs af generationer.

Skrevet om Smag på Dig Selv: “Et af landets vildeste livebands” – Politiken

Lineup:
Albert Holberg (trommer)
Oliver Lauridsen (sax)
Thorbjørn Øllgaard (sax)

Lueenas
Lueenas er en eksperimenterende strygerduo. Med violin (Maria Jagd), kontrabas (Ida Duelund), effekter og forstærkere, skaber de voldsomme og smukke lydlandskaber fyldt med panoramisk storhed. Deres cinematiske lyd har rødder i både klassisk minimalisme og improviseret rockmusik.

Strygeinstrumentets detaljerede emotionalitet og finesse kombineres med rockens intuitive og rå udtryk. Der veksles mellem meget stille musik og meget kraftig musik. Wall of Sound eksisterer sirligt side om side med atmosfærer af bløde, krystalklare strygerklange.

Torsdag _08.06.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Køb billet130 DKK