fbpx
Tirsdag 09.05.2023160 DKK

Kind of ALICE: Smag På Dig Selv + Lueenas

Genrenedbrydende sax-vildskab og strygerduo med rocket råhed

Kind of ALICE er et rummeligt mødested for jazzen i alle dens afarter, og med alle dens omgivende genrer. Åbn ørerne for alt fra stemningsfuld nordisk jazz til vildt skrattende genrebrydninger. Oplev overlap mellem jazz, eksperimentalscenen og kammermusikken – på svingtur fra det akustiske til det forstærkede og tilbage igen. Kom ind i varmen bag den store pinkfarvede dør i Vanløse, hvor stemningen er lige så hyggelig som baren er åben. Kind of ALICE finder sted på udvalgte tirsdage og søndage. Tirsdag den 9. maj kan du opleve Smag På Dig Selv + Lueenas.

En tirsdag i genrenedbrydningens tegn venter til denne aftens Kind of ALICE, når to tværgående grupper sætter ild i scenegulvet med koncerter, som spænder fra vildskab til poesi. Jazzpunk-trioen Smag på Dig Selv skaber instrumental eufori, mens den eksperimenterende strygerduo Lueenas kombinerer finesse med rockens rå udtryk.

Smag på Dig Selv
Har du nogensinde overvejet, hvordan et mash-up af din yndlings-techno-DJ, din fars jazzhelte og din lillebrors black metal-favoritter ville lyde? Jazzpunk-trioen Smag på Dig Selv er måske svaret. Smag på Dig Selv udforsker med sit primale setup instrumental eufori og hidkalder de bramfri og dansable kræfter, der opstår, når saxofoner og trommer smelter sammen i genrenedbrydende vildskab. Med poetiske indslag og industrielle rekvisitter sætter de gang i festen på tværs af generationer.

Skrevet om Smag på Dig Selv: “Et af landets vildeste livebands” – Politiken

Lineup:
Albert Holberg (trommer)
Oliver Lauridsen (sax)
Thorbjørn Øllgaard (sax)

Lueenas

Lueenas er en eksperimenterende strygerduo. Med violin (Maria Jagd), kontrabas (Ida Duelund), effekter og forstærkere, skaber de voldsomme og smukke lydlandskaber fyldt med panoramisk storhed. Deres cinematiske lyd har rødder i både klassisk minimalisme og improviseret rockmusik.

Strygeinstrumentets detaljerede emotionalitet og finesse kombineres med rockens intuitive og rå udtryk. Der veksles mellem meget stille musik og meget kraftig musik. Wall of Sound eksisterer sirligt side om side med atmosfærer af bløde, krystalklare strygerklange.

ALICE på Stairway

Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

Tirsdag 09.05.2023
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×