Udsolgt
Søndag _27.08.23160 DKK + gebyr

Kind of ALICE: Hvalfugl – Matiné-koncert – UDSOLGT

Perlende jazzy folkemusik til de nordiske nætter

Den aarhusianske trio Hvalfugl tilhører en spændende ung generation af musikere, som bygger bro mellem nordisk folkemusik og jazzens klang. Der en perlende friskhed og en egen lyrisk nerve i deres bud på jazzet folkemusik til vores tid, og med deres legende sammenspil bliver man elegant sendt i retning af både lyse nordiske nætter og efterårsglød i trækronerne.

Med deres gribende instrumentale udtryk har den aarhusianske trio Hvalfugl begejstret både  publikum og anmeldere, siden de udsendte deres debutalbum By i 2017. Jonathan Fjord Bredholts  elegante klaverfigurer og sfæriske klangflader spillet på harmonium flettes sammen med Jeppe Lavsens krystallinske guitartemaer og Anders Juel Bomholts vuggende kontrabas på en måde, der  skaber både enhed og stor detaljerigdom. Det er samtidig musik, som skaber rum til lytterens egne  indre billeder, hvad end man lader sig rive med af de stærke melodiske tråde eller synker ned i de  dybe, atmosfæriske lag.

Der veksles mellem lethed og tyngde, sorgløs sommerstemning og uudgrundelig efterårsmelankoli. En balance, som man også finder i den danske og svenske folkemusiktradition, som Hvalfugl henter en stor del af inspirationen fra.

Lineup:
Jonathan Fjord Bredholt: Klaver
Jeppe Lavsen: Guitar
Anders Juel Bomholt: Bas

Søndag _27.08.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 15:00
Pris: 160 DKK + gebyr

Udsolgt160 DKK
Udsolgt