Fredag 25.06.2021120 DKK

Katrine Grarup Elbo + uon

Ambient og contemporary classical

Oplev et personligt møde mellem klassisk kammermusik, ambient og eksperimenterende elektronik, når Katrine Grarup Elbo (We like We) optræder til Summer Series med materiale fra sit nye solo-album. Duoen uon varmer op med deres særegne udtryk, der blander electro-pop og persisk poesi.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Katrine Grarup Elbo er kendt fra det danske klangkollektiv We like We, hvor hun i mange år har taget sin klassiske skoling i en mere elektronisk retning. Nu står hun for første gang frem som soloartist. 30. april udkommer hendes solo-album “Fold Unfold”, der er indspillet og mixet i Nils Frahms studie i det ikoniske Funkhaus i Berlin i 2019. Og til juni indtager hun så ALICE Summer Series med sit på én gang expressive og ambiente udtryk, hvor violinen undertiden træder helt nøgent frem, mens den andre gange maskeres af snart forfinede, snart dominerende lag af elektronisk klang. Et spændende og personligt møde mellem klassisk kammermusik, ambient og eksperimenterende elektronik.

uon
Inden koncerten med Katrine Grarup Elbo leverer Berlin-baserede uon dragende og mørke synth-flader tilsat poetiske lag og hypnotiserende beats. Duoen består af Anna Sharifi og Nina Branner og har spillet flere koncerter på klubber, spillesteder og festivaler i Tyskland, Sverige, Danmark og Ungarn. Med et ben i den elektroniske popmusik og et andet i de persiske traditioner, som Sharifi har med sig, har uon skabt et originalt udtryk. I en række nye numre udforsker og fortolker duoen poesi af nogle af Irans mest indflydelsesrige og kontroversielle digtere gennem tiden, herunder Rumi, Saadi og Farrokhzad, og fusionerer dermed elektronisk musik og persisk folklore i et koncertprogram, der byder lytteren på mellemøstlig mystik og klange i en rejse gennem tid og rum.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncertområdet bliver med en kombination af ståpladser og unumm. siddepladser. Vil du sikre dig en siddeplads, er det en god idé at komme i god tid. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Det er nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas til koncerterne. Vi opfordrer desuden kraftigt til at man køber billet i forsalg, da det giver os bedre mulighed for at komme i kontakt med publikum efterfølgende med henblik på stop af smittespredning.

Fredag 25.06.2021
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×