Lørdag _04.12.21120 DKK + gebyr

Kalaha ft. Hilal Kaya + DJ Brevet at Valby Kulturhus

Global jazz, electronic og global psych

Kalaha vender tilbage til ALICE – denne gang med koncert på vores nye scene i Valby Kulturhus, hvor de er klar til atter at tage publikum rundt i deres genre-omvæltende, syrede og dybt musikalske univers. Med sig medbringer de den tyrkiske sangerinde Hilal Kaya. DJ Brevet sørger for festlige toner før og efter koncerten.

OBS: Koncerten finder sted i Valby Kulturhus. Husk at medbringe gyldigt coronapas – læs mere her.

Med inspiration i lige dele vest-afrikansk funk, techno-rave og jazz improvisation, er Kalahas musik et konstant foranderligt mix af skæve indfald, løssluppen energi og præcision. De har spillet et hav af roste koncerter og har ligeledes begejstret anmelderne med deres udgivelser.

“En fascinerende bastard” kaldte GAFFA bandet i forbindelse med udgivelsen af deres seneste album, ”Mystafa”, der udkom tidligere i år på April Records. Om samme plade skrev Jazznyt begejstret “Kalaha har ikke lavet et dårligt album på noget tidspunkt. De har til gengæld lavet deres bedste nu. Nu ser jeg bare frem til at høre dem live igen.”

Og det bliver der som sagt lejlighed til, når det velspillende orkester indtager Valby i selskab med den tyrkiske sangerinde Hilal Kaya. Netop hendes bidrag på den nye plade fremhæves også af Jazznyt, der skriver: “Der er anatolsk psychfunk og feststemning på numrene, hvor Hilal Kayas stemme står stærkt og klart.” Nummeret “Özgürüm Ben” med Hilal Kaya har også taget kegler på P6 Beat.

Den psykedeliske lyd har i det hele taget fået godt fat i Kalaha, der på “Mystafa” også samarbejder med bl.a. det danske syrerock-ikon Uffe Lorenzen. Og ingen tvivl om at det klæder dem med et ekstra drys syre. Glæd dig til funky og psykedelisk fest i december, hvor der bliver fyret ekstra op for feststemningen fra DJ Brevet, der spiller før og efter koncerten.

Line-up:
Niclas Knudsen – guitar, el-bas, talk box & vokal
Emil de Waal – trommer, percussion, elektronik & vokal
Jens ‘Rumpistol’ Christiansen – synths, würlitzer, programmering & vokal
Mikael ‘Spejderrobot’ Elkjær – synths, programmering & vokal
Hilal Kaya – vokal

Lørdag _04.12.21
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK