Lørdag _14.08.21120 DKK + gebyr

Julia Reidy (AU) + Zoe Efstathiou / Egil Kalman (INT)

Minimalism, free folk og experimental electronic

ALICE Summer Series byder på et spændende program, hvor akustiske instrumenter og eksperimenterende teknikker mødes. Den australske musiker Julia Reidy byder på guitar-baserede udforskninger mellem free folk og elektroniske klange, mens duoen Zoe Efstathiou / Egil Kalman skaber elektroakustiske lydlandskaber med improvisation og mikrotonale kompositioner.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Den australske musiker Julia Reidy blev i en begejstret anmeldelse hos Boomcat sammenlignet med så forskellige navne som Hope Sandoval, John Fahey, Jim O’Rourke og Talk Talk. Referencerne siger nok mest om, at Reidy egentlig er helt sin egen, men sandt er det, at både fans af John Faheys frie guitar-udforskninger og Talk Talks sfæriske og minimalistiske dekonstruktioner af traditionelle sangstrukturer, vil finde meget at glæde sig over hos Reidy. Hendes tre seneste plader – “brace, brace” (Slip, 2019) “In Real Life” (Black Truffle 2019) og “Vanish” (Editions Mego 2020) har vist hende som en forunderlig musiker, der nok tager udgangspunkt i akustisk guitar og vokal, men som alligevel konstant udfordrer og udvikler forventningen til, hvad man kan med denne kombination, i dialog med elektroniske lag og abstrakte lydflader.

Også duoen Zoe Efstathiou / Egil Kalman, der har base i Sverige og Danmark, befinder sig i et interessant felt mellem det akustiske og det elektroniske, hvor præpareret klaver og kontrabas nærmest umærkeligt smelter sammen med modular-synths og anden elektronik til et intimt, nuanceret og overraskende lydbillede. Musikken antager nærmest form af en levende lydskulptur, hvor improvisation, mikrotonale afsøgninger og soniske metamorfoser udfolder sig i en eftertænksom udforskning af tid og rum. Ikke overraskende har duoen da også arbejdet med egentlige lydinstallationer. Sammen har de desuden udsendt to fremragende plader, og de har optrådt i sammenhænge som Nordic Music Days, Samtida Musik Stockholm, Blow Out, Nylyd Skien og Copenhagen Jazz Festival. Og nu kan ALICE Summer Series altså føjes til listen.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncertområdet bliver med en kombination af ståpladser og unumm. siddepladser. Vil du sikre dig en siddeplads, er det en god idé at komme i god tid. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Det er nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas til koncerterne. Vi opfordrer desuden kraftigt til at man køber billet i forsalg, da det giver os bedre mulighed for at komme i kontakt med publikum efterfølgende med henblik på stop af smittespredning.

Lørdag _14.08.21
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK