Udsolgt
Fredag 12.06.2020100 DKK

Josefine Opsahl + Sofie Birch

Minimalism og electronic

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Sommerens koncertrække skydes i gang med smukt dobbeltprogram mellem ambient, elektroniske klangflader og klassisk musik med Josefine Opsahl og Sofie Birch.

Sommeren bringer lys – og efter flere måneders nedlukning lysner det nu også for den levende musik på ALICE! Sammen med UNION kan vi nemlig med glæde melde, at vi hen over sommeren præsenterer en række dejlige koncerter i gårdmiljøet foran ALICE. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere. Læs om hele programmet her.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

Josefine Opsahl

Josefine Opsahl kommer fra den klassiske musik, men bruger elektroniske elementer til at kombinere stemninger og udtryk fra sin baggrund med moderne ambient. Det er fremadtænkende, grænsesøgende og et friskt bud på, hvordan klassisk musik kan lyde i en moderne kontekst. Opsahl er kendt fra bl.a. projekter som We Like We og KOTTOS, men er også en stærk oplevelse som solist. Hun gav en fremragende koncert på ALICE i februar som del af Mythic Sunships 2-day Residency.

Sofie Birch

Drømmende ambiente kompositioner og elektronisk hardware forenes som fyldige lydlige kollager hos Sofie Birch. Den elektroniske musiker og lyddesigner, der i øvrigt også har sin egen podcast-serie på MMH Radio, har senest udgivet albummet “Island Alchemy” (Constellation Tatsu, 2019) der med salige field recordings og kosmisk klingende ambient høstede flotte roser hos bl.a. Pitchfork. Sofie Birch spillede en smuk koncert i Sankt Johannes Kirke som en del af ALICE Spectacle 2019.

Vigtigt at vide om ALICE Summer Series:

Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler, og vi beder dig om at hjælpe til, så alle kan gå til koncert under trygge forhold.

Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum – det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk. Når du ankommer til billet check-in, vil du blive anvist en plads af vores personale. Vi anbefaler, at man køber billet i forsalg, og kommer man en gruppe venner sammen, anbefaler vi, at man også køber billetter samlet. Dermed er det lettere for os at sikre alle en god plads til koncerterne og at sikre dig og dine venner, at I kan sidde sammen. Skulle der være billetter i overskud, kan de også købes i døren – dog kun med kreditkort eller MobilePay.

Dørene åbner en time inden koncertstart. Det er en god idé at komme i god tid, så vi undgår kødannelse, både når du skal anvises en siddeplads, og hvis du skal i baren. ALICE laver bar i gården, og her gælder ligeledes, at vi af hensyn til hygiejne kun tager kreditkort og MobilePay. Det er muligt at købe mad fra Send Flere Krydderier, som du kan tage med hen til din siddeplads.

Du er meget velkommen til at tage børn med til koncerterne, men det er vigtigt at du køber billet til dit barn, så vi kan sikre optimal plads til alle. Der kan købes børnebillet til halv pris (gælder for børn til og med 13 år).

Bemærk at det på grund af pladsrestriktioner ikke er muligt at parkere sin cykel i gården. Barnevogne i gården er muligt i begrænset omfang.

Der bliver selvfølgelig taget grundig hånd om rengøring, og der vil være håndsprit til rådighed. Vi opfordrer derudover alle til at passe på hinanden, så vi sammen kan nyde sommerens koncerter!

Fredag 12.06.2020
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Udsolgt
Udsolgt
×