Torsdag 05.03.2020160 DKK

Jerusalem In My Heart (CA) + Lucrecia Dalt (CO)

Ambient og abstract electronic

En hybrid af ambient, avantgarde og elektronisk musik udfoldes ved to af tidens mestre i den transcenderende musik med Jerusalem In My Heart og Lucrecia Dalt, der begge præsenterer deres musik i et audiovisuelt format. Koncertrækken præsenteres i et samarbejde mellem ALICE og CPH:DOX. Bemærk at der er sat et begrænset antal billetter i salg.

 

Jerusalem In My Heart (CA) 

 

Jerusalem in My Heart er et kunstprojekt bestående af elektronisk arabisk samtidsmusik, 16 mm film og tilhørende lysinstallationer, der udforsker forholdet mellem musik, lys og publikum. Duoen fra Montreal består af musiker Radwan Ghazi Moumneh og filmskaber Charles-André Coderre. Siden 2013 har de udgivet tre album på de canadiske label ‘Constellation’ og et med artrockbandet Sunns på ‘Secretly Canadian’. Duoen udvikler konstant deres optrædener og ikke to koncerter er ens.  På ALICE præsenterer de deres seneste værk “Daqa’iq Tudaiq”.

Lucrecia Dalt (CO)

 

Den Colombianske sangerinde, komponist og multiinstrumentalist, Lucrecia Dalt, gæster endnu engang Alice med sin avantgardistiske, futuristiske og fascinerende elektroniske musik. Med en tidligere baggrund som geoteknisk ingeniør, sammensmelter Dalt på sit seneste anmelderroste album, Anticlines, sit ambiente lydunivers med et dragende lag af spoken words, der beror på sproget indenfor geoscience og kvantefysik. Dette resulterer i en elegant og enestående musikalsk abstraktion over store metafysiske spørgsmål.

OBS! Kali Malone skulle også have spillet denne aften, men har af personlige årsager måttet aflyse sin koncert. Vi beklager.

Torsdag 05.03.2020
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×