Fredag 03.05.2019120 DKK

Invernomuto: Negus + Francesco Cavaliere (IT) + Panxing + EVOL (ES)

J.e.m.a.l.

 

J.E.M.A.L. blænder op for et overdådigt program bestående af Invernomutos film ‘Negus’ efterfulgt af performances med Francesco Cavaliere, Panxing og EVOL!

OBS! Screening af Negus starter 20.30. Filmen varer 70 minutter.

Invernomuto ‘Negus’

Historie, mytologi, rastafari-kultur og magi blandes i kunstnerduoen Invernomutos syrede film ‘Negus’, hvis omdrejningspunkt er Etiopiens sidste kejser, Haile Selassie. Filmen veksler mellem locations i Etiopien, Italien og Jamaica og har dub-musikkens godfather, Lee ‘Scratch’ Perry, i en prominent rolle. Simone Trabucchi, der udgør den ene del af Invernomuto, vil være til stede og introducere filmen. Filmen varer 70 minutter.

Francesco Cavaliere

Med udgangspunkt i sin egen stemme og et originalt arsenal af analoge og digitale lyde skaber italienske Francesco Cavaliere uvirkelige lydlandskaber og fortællinger, der ofte finder stærk inspiration i sci-fi og kosmiske fantasier. Han har udsendt en række stærke udgivelser, primært på det italienske label Hundebiss.

Panxing

Under navnet Panxing fletter Pernille Zidore Nygaard stykker af techno og eksperimenterende elektronisk musik sammen med minimalistiske klaverstykker. Hendes musik har skaffet hende international opmærksomhed. Bl.a. blev hendes debutalbum ‘Anti Gone’ fremhævet af Fact Magazine på deres liste over bedste Bandcamp-udgivelser i 2017. Og også herhjemme har der været roser fra bl.a. Passive/Aggressive, som skrev om Panxing: “Denne blanding af elektronisk fremmedgørelse og vansiret popsensibilitet skaber en mærkværdigt melankolsk stemning, der ligger langt fra technoens klaustrofobiske gentagelser og snarere føles som fragmenterede minder, der trænger sig på i lytterens bevidsthed.“

EVOL

‘Hoover’, ‘slime’, ‘elasticity’ og ‘climax denial’ er blot nogle af de ord, Evol bruger til at beskrive deres aparte elektroniske musik, der placerer sig et sted imellem akademisk computermusik og et popkulturelt fænomen som techno. Roc Jiménez de Cisneros og Stephen Sharp sætter typiske technolyde fra dansegulvet som ‘the hoover’ i en ny kontekst, hvor udtrykket er statisk og psykedelisk, og ‘instrumenterne’ spænder fra computere, lasere og synthesizere til lufthorn og balloner. Et både raveindbydende og humoristisk livebekendtskab.

Om J.E.M.A.L.

J.E.M.A.L. er en serie af arrangementer, hvor eksperimenterende musik kan mødes og parrer sig med andre kunstformer – video, performance, poesi osv. Der er ingen dogmer, men fokus er rettet mod kunstnere, der går egne veje på kryds og tværs af genrer og kunstformer.

 

Fredag 03.05.2019
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 20:30
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×