Lørdag _10.02.24100 DKK + gebyr

IMMERSION Presents: The Untouchables BE + TAXA + N.E.GIRL

Eksperimenterende dub session

N.E.GIRL præsenterer den nye elektroniske serie IMMERSION på ALICE, et koncept der dykker ned i eksperimentel elektronisk musik og fremhæver left-field, dub-inspirerede og sub-bass-stilarter. Denne live-udgave byder på eksperimentel drum’n’bass med de belgiske bass-sværvægtere, The Untouchables, og den danske kunstner TAXA, også kendt som Alfredo92, der leverer en kalejdoskopisk sæt af eksperimentel drum’n’bass og techno. N.E. GIRL selv åbner med et tungt sub bass-set.

Koncertrækken IMMERSION, kurateret af den herboende britiske DJ N.E. Girl, dykker ned i elektronisk musik med spot på left-field, dub-inspirerede, sub-bass-stilarter. Første aften på ALICE præsenterer IMMERSION The Untouchables og TAXA.

The Untouchables
Bag The Untouchables står de to toneangivende belgiske DJs og producere Kay og Nitrox, som siden starten af 00’erne har specialiseret sig i den mørke og tribal-dubbede side af drum and bass. Duoen har en imponerende række udgivelser bag sig på genredefinerende labels som Samurai Music, Rupture, Cylon, Renegade Hardware, 457, Transaltion, DNO, Alphacut og Mutable Beats. The Untouchables’ lyd favner et bredt spektrum af musikalske stilarter – fra minimal og dub til dyb, perkussiv halfstep – altid badet i forvrænget, fyldig bas. Live bag pulten er The Untouchables altid garanter for et tonstungt eksperimenterende drum’n’bass-set.

TAXA
Alfredo92 aka TAXA er en København-baseret DJ og producer. Han driver pladeselskabet Axces Recordings, som han udgav sit eget debutalbum “Transient” på i 2021. Alfredo92s stil som DJ og producer har solide rødder i dance, men eksperimenterer med leftfield-elementer og er altid igang med at udforske nye områder, abstrakte lyde og ukonventionelle effekter. Under kunstnernavnet TAXA udgav Alfredo92 “Atlas” i 2020 på Mirror Zone, som er drevet af den hypede elektroniske DJ og producer Spekki Webu. “Atlas” kan bedst beskrives som et kaleidoskopisk trip af tighte rytmer, mystisk tribal, techno, komplekse energier og psytrance.

Koncerten er en del af Vinterjazz 2024 – en landsdækkende festival som finder sted fra 1.-25. Februar. Mere info via www.jazz.dk

Lørdag _10.02.24
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 100 DKK + gebyr

Køb billet100 DKK