Lørdag 23.10.2021

Housewarming w. Lea Bertucci (US), Tuhaf, Tettix Hexer m.fl.

Turkish psych, experimental, electronic og treasure hunt

ALICE fejrer vores nye hjem i Musikhuset København på Vesterbro ved at invitere til storstilet housewarming med mangfoldigt musikprogram af høj kvalitet, dansevenlige DJ-toner og skattejagt i Musikhusets fantastiske lokaler. Hele herligheden er gratis, baren er åben hele dagen – og vi håber at se dig! Oplev Lea Bertucci, Tuhaf, Luna Ersahin & Rezwan Taha, Tettix Hexer og DJ Tjiquita.

Koncerten foregår i Musikhuset København – stående arrangement

ALICE indledte for en måned siden et nyt eventyr, da vi flyttede ind i det nyåbnede Musikhuset København på Vesterbro. Det gamle palæ, der tidligere husede Københavns Bymuseum, skaber stemningsfulde og storslåede rammer for ALICEs vilde musikalske ambitioner – og vi har lyst til at fejre musikken og vores nye hjem med et særligt arrangement for alle vores venner, naboer og musikelskere i al almindelighed.

Vi har derfor fornøjelsen af at invitere til housewarming i Musikhuset København lørdag 23. oktober, hvor vi i efterårsferiens sidste weekend præsenterer et heldagsarrangement med aktiviteter til eventyrlystne sjæle i alle aldre. Og der er gratis entré til hele herligheden!

Vi slår dørene op kl. 14 og blænder op for et familievenligt program om eftermiddagen. Her byder vi på koncert med den altid medrivende gruppe Tuhaf, der optræder i duo-format med deres særlige take på tyrkisk psych. Ligeledes kan man se frem til et helt nyt samarbejde mellem Luna Ersahin (AySay) og Rezwan Taha (Rest in Beats) – to stærke sangerinder med kurdisk baggrund, der har fundet sammen i denne sjælfulde duo. Eftermiddagsprogrammet byder også på en skattejagt, der inviterer børn og barnlige sjæle til at gå på udforskning i Musikhusets atmosfæriske gange og spændende rum.

Aftenen byder på et spændende program, der i højere grad henvender sig til voksne, skønt alle er velkomne. Her glæder vi os over at kunne præsentere et stærkt navn fra New York i form af Lea Bertucci – en kunstner, der udfolder sig et personligt sted mellem jazz, ny kompositionsmusik og elektroakustisk lydkunst. Hun er en alsidig kunstner, der både arbejder med træblæsere, manipuleret elektronik, field recordings og meget mere. Senest har hun udsendt det fremragende album “A Visible Length of Light” på sit eget nystartede label Cibachrome Editions. Her skaber hun et musikalsk maleri af amerikanske landskaber gennem greb fra traditionelle amerikanske musikformer som folk, blues, jazz og gospel. Et spændende møde, som vi ser frem til at opleve live.

Efterfølgende overtages scenen af Tettix Hexer, som vi også kunne opleve i sommers til ALICE Summer Series. Bag navnet finder vi producer/lyddesigner Jens Leonhard Aagaard, der udkommer på et anerkendte elektroniske label Janushoved. Han har længe været aktiv i undergrundsmiljøer i Odense og København, og han har skabt sig et ry som en intens live-performer.

Aftenen rundes af med et dansevenligt DJ-set fra DJ Tjiquita, der er kendt for at levere en svedig blanding af dub, house, cumbia og meget mere. Så der er garanti for, at den festlige dag rundes af på den helt rigtige måde.

Program for dagen:  

14.00 – Dørene åbner
14.30 – Tuhaf
15.15 – Skattejagt
16.30 – Luna Ersahin & Rezwan Taha
17.15 – Skattejagt
19.30 – Lea Bertucci
21.00 – Tettix Hexer
22.00 – DJ Tjiquita

Lørdag 23.10.2021
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 14:30
Pris: DKK inkl. gebyr

×