Lørdag _12.10.24180 DKK + gebyr

Horse Lords US

Højtelskede ørken-freejazzere vender tilbage til Nørrebro

Ægte musiknørderi udfoldes i en alsidig blanding af freejazz, ørkenblues og vestafrikanske rytmer når de fire amerikanske musikere i Horse Lords mødes. Efter flere uforglemmelige koncerter på ALICE vender det live-berygtede band tilbage til oktober med deres femte studiealbum.

Ægte musiknørderi udfoldes i en alsidig blanding af freejazz, ørkenblues og djent-inspireret polyrytmik, når Andrew Bernstein (saxofon, percussion), Max Eilbacher (bas, elektronik), Owen Gardner (guitar) og Sam Haberman (trommer) mødes under navnet Horse Lords. Allerede ved deres første udspil “Horse Lords” fra 2012 blev de et kendt navn i de progressive og alternative musikkredse, hvilket sikrede dem turneer med navne som Matmos, Guerilla Toss og Guardian Alien. Albummet “Interventions” 2016 gjorde dem for alvor til et ombejlet navn og blev flere steder udråbt til et mesterværk. Med dets særegne crossover af improvisation og komposition, elektronik og håndspillet rock var albummet at finde på mange lister over årets bedste plader. Horse Lords er nu på trapperne med deres femte studiealbum “Comrade Objects” (2024). Førstesinglen “Mess Mend” er bare en smagsprøve på bandets nye udforskninger af en forenet musikalsk og politisk vision, som kommer til udtryk gennem pulserende polyrytmer og uforlignelige samklange.

Horse Lords imponerer langt fra kun på plade. De er også kendte for at have leveret en række overrumplende koncerter samt flere stærke live-videoer, som i dén grad har slået deres navn fast som et band, man ikke skal snyde sig selv for at opleve live, hvis man får muligheden. Horse Lords har allerede spillet på ALICE flere gange og nu får vi fornøjelsen af den højtelskede amerikanske kvartet til oktober, når de vender tilbage med nyt album.

Lørdag _12.10.24
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 180 DKK + gebyr

Køb billet180 DKK