Onsdag _02.12.20120 DKK + gebyr

Homies release show + Issa 96

Free jazz

Den københavnske impro/action drone-trio Homies fejrer deres tredje udgivelse på Escho med releasekoncert på ALICE 2. december. Issa 96 debuterer på aftenen med et supportshow.

 

Den københavnske trio Homies består af den herboende amerikanske saxofonist Ned Ferm, bassist Jeppe Skovbakke og Rune Kielsgaard på trommer. De tre musikere mødte hinanden i 2001, hvor de var med i den internationalt anerkendte oktet Anderskov Accident, og har desuden hver for sig medvirket i utallige musikalske udgivelser og projekter der rækker fra jazz og eksperimentalmusik til country, pop og indie. 

I Homies fører Ferm, Skovbakke og Kielsgaard i høj grad den kompromisløse improvisatoriske del videre fra Anderskov Accident, men Homies’ musik stikker samtidig i mange retninger og befinder sig i et hidsigt krydsfelt mellem genrer som jazz, free form, freejazz, no wave, avantgarde og eksperimentalmusik. Referencerne er vidtrækkende og vækker mindelser om den sprudlende Chicago jazz-scene såvel som dyster post-industrial.

Homies’ sidste udgivelse “Cliff” (Escho, 2015) blev fremragende modtaget, så der er god grund til at se frem til gruppens tredje album på Escho, som de fejrer med releasekoncert på ALICE 2. december.

 

Sagt om Homies

“No compromises, no concessions to any recent “revived public interest in jazz” – The Quietus

 

“You can call it anything. This is a sound that exudes life and impression.” – PASSIVE/AGGRESSIVE

 

“It is a close-knit musical collective. “very recommendable to jazz listeners who think they have heard everything” – Jazznyt

 

Issa 96

 

Nyt navn Issa 96 debuterer på aftenen. River guitar, business studies, jazz world, tutti bluff, good for nothing.

Onsdag _02.12.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK