fbpx
Torsdag 31.10.2019160 DKK

Hanggai (CN)

New mongolian throat singing

Traditionel strubesang, fremaddrivende rock’n’roll og en hæsblæsende hornsektion. Glæd dig til en forrygende blanding af musikalske indtryk fra de mongolske højstepper

 

Hanggai har væltet publikum omkuld verden over i snart to årtier med deres slagkraftige blanding af den traditionelle folkemusik og strubesang fra Mongoliets stepper kombineret med fremaddrivende rock’n’roll. På deres seneste album har gruppen udvidet deres lydbillede med en 6-mands hornsektion, som lægger ekstra lag af dynamiske bevægelser og overtoner af jazz og soul over den traditionelle musik.

 

Blandingen af traditionel musik, rock og en stor hornsektion skaber en dialog mellem de forskellige udtryk og nye fortolkninger af den mongolske musik. Hornene imiterer groovy lyde fra New York samtidigt med at tankerne bevæger sig mod de mongolske sletter.

 

Hanggai brød frem med storm efter, at deres debut fra 2008 høstede international ros fra de store musikmedier. Pitchfork skrev fx om “Introducing Hanggai”: “It distils everything powerful about Mongolian folk music and makes something new from the ingredients… transcendently powerful music that anyone from anywhere can understand.”

 

Siden er det blevet til syv plader og koncerter over hele kloden og på nogle af de helt store festivaler som Roskilde Festival, Fuji Rock, Chicago World Music Festival, Bonnarroo og WOMAD. Igennem deres rejser, både fysisk og musikalsk, har Hanggai holdt fast i deres traditioner, identitet og natur. Når Hanggai spiller koncert tager de i et fantastisk og bombastisk show publikum med på en geografisk og musikalsk rundrejse, men som stadig holder fast i gruppens rødder: Den mongolske folkemusik.

Torsdag 31.10.2019
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×