Få billetter
Søndag _10.10.21330 DKK + gebyr

Gisela João (PT)

Fado

Musikhuset og ALICE præsenterer med stolthed en særdeles eksklusiv koncert med én af vor tids største fortolkere af den portugisiske fado, Gisela João. En stor sangerinde, der med stor inderlighed forener fadoens rødder med en moderne klang. Hun er aktuel med albummet “AuRora” og har modtaget talrige priser for sit arbejde. Koncerten præsenteres med støtte fra Camões Institute og Den Portugisiske Ambassade.

Koncerten foregår i Musikhuset København og er med unumm. siddepladser. Billetsalg starter torsdag 9. september kl. 10.00.

Den melankolske fado-musik ligger ikke alene dybt i portugisisk kultur, det er også en genre, som har fascineret lyttere over hele verden — og få nulevende kunstnere leverer fado’en med så inderlig en nerve som Gisela João.

“Fado is a feeling, not a style” har hun selv sagt om sit take på fado’en. Og man må da også sige, at hendes musik rammer en dyb nerve i genren, også når hun inkluderer fortolkninger af navne som Leonard Cohen, Serge Gainsbourg, Bryan Ferry m.fl., eller når hun optræder med bandet Calexico.

Allerede hendes debutalbum fra 2013 katapulterede hende i en ung alder op i fado’ens tunge liga, og hun har med sine koncerter og albums for længst bevist, at hun kan leve op til de tårnhøje forventninger. Herhjemme har hun bl.a. tryllebundet publikum på Louisiana, og nu får danskerne så mulighed for at opleve João til eksklusiv koncert i Musikhuset Københavns smukke festsal præsenteret af ALICE med støtte fra Camões Institute og Den Portugisiske Ambassade.

Er man fado-fan, eller er man bare fan af smukke sange løftet af en stærk stemme, er der absolut god grund til at sikre sig billet til denne aften. João er aktuel med albummet “AuRora” – et album skabt i samarbejde med den amerikanske multi-instrumentalist og producer Michael League, kendt fra bandet Snarky Puppy. Og vi glæder os til at opleve den fantastiske sangerinde i Musikhuset København.

Søndag _10.10.21
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 330 DKK + gebyr

Køb billet330 DKK
Få billetter