Få billetter
Lørdag _12.06.21120 DKK + gebyr

Ghost Coast Choir at Sankt Johannes Kirke

Ambient og contemporary classical

Albumaktuelle Ghost Coast Choir præsenterer en sfærisk totaloplevelse med 9 sangere, elektroniske klangflader og stemningsskabende visuals. Et møde mellem klassisk korklang og moderne ambient i særlige rammer i Sankt Johannes Kirkes smukke rum. 

Koncerten foregår i Sankt Johannes Kirke på Nørrebro. Unumm. Siddepladser (OBS! Corona-pas skal fremvises ved indgang). OBS! Det er muligt at købe kombi-billet til 160 dkk, som giver adgang til både Summer Series-koncert med Kaleiido og den efterfølgende koncert i Sankt Johannes Kirke med Ghost Coast Choir. Koncerten med Kaleiido finder sted i gården mellem ALICE og UNION på Nørre Allé 7 og starter kl. 17.00. Koncerten er tilrettelagt, så du i god tid kan nå over på den anden side af gade til Skt. Johannes Kirke. Kombi-billet kan købes via dette link.

Den rene klang af menneskelige stemmer i kor-harmonier har gennem århundrede været brugt til at fremmane en sakral stemning. Hos det nye projekt Ghost Coast Choir både udvides og udfordres korets rolle. Sfæriske vokalpassager indkredser på næsten salmeagtig vis temaer om smerte og sorg, men samtidig er forbindelsen til højere magter kappet, og korets klang indsættes i en moderne musikalsk kontekst, hvor elektronik og effektpedaler skaber et ambient rum med inspiration fra bl.a. William Basinski og Nils Frahm. Kombineret med nutidig lyrik der beskæftiger sig med det moderne menneskes udfordringer rummer musikken både det skønne og grimme, det ophøjede og det profane, så musikken på én gang bliver både tidløs og nutidig.

Bag Ghost Coast Choir står de to komponister Gustav Rasmussen og Thorben Seierø. Musikken er inspireret af kor-indslag, som Rasmussen og Seierø skabte til koncerter på Roskilde Festival og Haldern Pop Festival, og den havde offentlig debut på SPOT Festival 2019. Ghost Coast Choir har netop udsendt deres smukke debutalbum, hvis musik danner baggrund for en helt særlig koncertoplevelse, når de indtager Sankt Johannes Kirke.

I et ambitiøst set-up, der foruden de to komponister på instrumenter, elektronik og effektpedaler involverer en videokunstner samt 9 sangere, præsenterer Ghost Coast Choir en intens, melankolsk og opløftende oplevelse, der nærmest kan kaldes en koncert-installation. De to komponister er centre stage med effektpedaler, båndoptagere, mikrofoner og musikinstrumenter, og rundt om i koncertrummet er sangerne fra Ensemble Edge placeret for at indhylle publikum i stemmernes lyd. Videoprojektioner fra Tobias Holmbeck skaber en stemningsfyldt visuel oplevelse, hvor temaer som sorg, død, ensomhed og forfald bliver poetisk sammenvævet med temaer som begyndelse, liv og glæde.

Mørket og lyset mødes i denne immersive oplevelse for både ører og øjne, hvor publikum kan lade sig flyde med og vende blikket indad i den medrivende og intense musik. Træd ind i et smukt univers, der byder på en sjælden klangoplevelse og rum til fordybelse, når Ghost Coast Choir gæster Sankt Johannes Kirkes stemningsfulde rum 12. juni.

Lørdag _12.06.21
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 20:30
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK
Få billetter