Lørdag 25.02.2023100 DKK

FOLKAMOK! Kristine Heebøll & Bølgenband

ALICE og FOLKAMOK! inviterer til balaften fuld af medrivende danseglæde og ny nordisk folkemusik

Kom og mærk musikken i alle kroppens celler, når ALICE og FOLKAMOK! inviterer til to balaftener fuld af medrivende danseglæde og folkemusik fra nogle af de bedste spillefolk i Norden. Til den første FOLKAMOK!-aften i februar spiller Kristine Heebøll & Bølgenband op til dans. Koncerten er en del af Vinterjazz 2023.

FOLKAMOK! er en fællesskabsorienteret musikoplevelse, der handler mere om at deltage end at optræde. Uanset forudsætninger kan du slutte dig til vrimlen og få traditionelle danse som firture, seksture og pardanse ind under huden. Til FOLKAMOK! er grænsen mellem publikum og udøvere mere flydende, end du normalt vil opleve til koncerter. Siden gammel tid er overleveringen af dansetrin og melodier foregået direkte mellem mennesker, fra gammel til ung og fra erfaren til nybegynder: Mundtligt, kropsligt og efter gehør. Sådan bliver det også, når Kristine Heebøll & Bølgenband spiller op til dans, og den garvede folkedanser og instruktør Henrik Larsen viser vej ind i folkedansens verden. Mød op som du er, med eller uden partner, når vi sammen får gulvet til at gynge under fødderne i ALICE på Stairway.

Kristine Heebøll & Bølgenband
Kristine Heebøll er en sand kulturbærer på folkemusikscenen, som hele sit liv har bidraget til at bevare og forny folkemusikken på kryds og tværs. Hun står i spidsen for Bølgenband, som er et balprojekt, der kombinerer musik og dans. Projektet tæller i alt en snes musikere, som optræder i forskellige sammenhænge og konstellationer. Denne aften består bandet af:

Kristine Heebøll – Violin
Rasmus Nielsen – Klaver
Peter Eget – Harmonika
Tina Quartey – Percussion
Danseleder: Henrik Larsen

FOLKAMOK! er en del af Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der fejrer jazzen og udforsker dens mange forgreninger. Vinterjazz 2023 finder sted den 2.-26. februar. Læs mere om festivalen på www.jazz.dk

ALICE på Stairway
Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

Lørdag 25.02.2023
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×