Lørdag 14.04.2018

Farafina (BF)

West african percussion og dance

Legenderne fra Burkina Faso dykker dybt i hele den vestafrikanske kulturs rødder i et besættende show med komplekse trommerytmer, gribende chants og dans.

Med deres besættende trommerytmer og dragende fløjter, er legenderne fra Burkina Faso, Farafina, leveringsdygtige i en ekstraordinær koncertoplevelse. En oplevelse, der tilføjes en ekstra sanselig dimension af danserne på scenen.

 

Farafina er noget nær en institution i vestafrikanske musik. En gruppe, der har oplært og inspireret unge generationer i musikalske traditioner, ikke kun fra Burkina Faso, men også fra andre vestafrikanske lande som Ghana, Mali og Niger. Gruppen har således løbende gennem deres mere end 30 år lange historie tilføjet ny energi og unge stemmer, samtidig med at de har værnet om unikke traditioner. Og altid med en sublim musikalsk oplevelse for øje. Arrangementerne trækker på traditionelle vestafrikanske instrumenter som kora, balafon, djembe og diverse fløjter, men ofte tilføjet moderne instrumenter som guitar og keyboards.

 

Farafina har indspillet musik med så forskellige kunstnere som Rolling Stones, Jon Hassell, Ryuichi Sakamato, Daniel Lanois m.fl., og de har optrådt på nogle af verdens førende scener. Bl.a. optråde de for 72.000 mennesker i London Wembley Stadium til Nelson Mandelas fødselsdag. Men nu bliver der altså mulighed for at opleve den virtuose gruppe i anderledes intime omgivelser på ALICE. Her venter en aften, hvor nogle af Burkina Fasos dygtigste musikere tager publikum på en rejse rundt i Vestafrikas rige musikalske tradition med et fletværk af stærke rytmer og gribende chants.

 

 

Lørdag 14/04 2018

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 150 dkk + booking fee

Lørdag 14.04.2018
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet
×