Lørdag _13.07.1960 DKK

Danmarks Dyreste Jazz Mixtape – LIVE at Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen jazz festival 2019

Sammen med et stærkt hold af dj’s og producere –  Shatter Hands, CHLLNGR og Dust Masta Hiss – går Jonas Visti på opdagelse i den danske kulturskat til en storslået og nysgerrig live-opsætning af Jazz Remixed på ALICE. Danmarks Dyreste Jazz Mixtape har premiere på Copenhagen Jazz Festival lørdag den 13. juli fra kl. 22:00 til 02:00!

 

Under dette års Copenhagen Jazz Festival, har du mulighed for at opleve en af de dyreste Remixed-koncerter til dato. Med udgangspunkt i Danmarks Radios enorme vinylsamling har musiker og radiovært Jonas Visti håndplukket og kurateret nogle af de mest vellydende og værdifulde danske jazzplader, som enten er blevet glemt eller totalt utilgængelige for den almene dansker grundet pladernes enorme økonomiske værdi. Det har blandt andet affødt Danmarks Dyreste Jazz Mixtape.

”Danmarks Dyreste Mixtapes er et forsøg på vække nogle enestående danske udgivelser til live, som ret mange danskere har glemt, eller måske aldrig kendt til. I Danmark har vi nemlig ufatteligt mange fine plader på samvittigheden, både indenfor jazz og beat, som ganske enkelt fortjener at komme frem og se dagens lys igen. På flere måder er der tale om nogle både glemte og uopdagede kulturskatte.”

Med udgangspunkt i det har Jonas Visti samlet et hold af dygtige beatmagere og musikere, der vil remixe og live-bearbejde alle de mest sjældne og dyreste danske jazzplader under Copenhagen Jazz Festival 2019. Du vil blandt andet høre klip fra bebop-, freejazz- og bigband-plader med Palle Mikkelborg & Radiojazzgruppen ‎”The Mysterious Corona”, Sahib Shihab And The Danish Radio Jazz Group, Tom Prehns Kvartet, Hugh Steinmetz, Carsten Meinert og Tordenskjolds Soldater blandet ind i et beat-orienteret totalunivers.

Line-up:
Jonas Visti: el-bas, keys
Shatter Hands: electronics
CHLLNGR: keys, sax, guitar
Dust Masta Hiss: DJ, electronics

 

Copenhagen Jazz Festival 2019 finder sted på 120 venues den 5.-14. juli. Læs mere på www.jazz.dk

 

Lørdag _13.07.19
Dørene åbner kl: 21:00
Koncerten starter kl: 22:00
Pris: 60 DKK inkl. gebyr

Køb billet60 DKK