fbpx
Fredag 07.12.2018120 DKK

Cumbia para el pueblo – Mambe & Danochilango feat. Paulo Villegas

Cumbia

Gør dig klar til dansefest og en solid indføring i cumbiaens rige tradition! Vores venner i Mambe & Danochilango byder sammen med mesterpercussionisten Paulo Villegas på en forrygende aften med DJs, danseworkshop og koncert.

 

Cumbia til folket! Nogle af de mest markante navne inden for den danske latinscene hylder den højenergiske og dansevenlige cumbia, og dedikerer en hel aften til den oprindelige latinamerikanske genres energiske grooves. Den colombiansk-mexicanske duo Mambe & Danochilango og den mageløse chilenske percussionist Paulo Villegas inviterer til fest med DJs, cumbia-danseworkshop med live percussion og – sidst men ikke mindst – et brag af en Mambe & Danochilango-koncert med gæsteoptræden fra Paulo Villegas. Få danseskoene på i en fart og glæd dig til ryste kroppen!

 

Mambe & Danochilango

Mambe & Donachilango udgøres af den kendte colombianske MC Claudia Ahlfors – aka Mambe – og musikproducer Fernando Mora – aka Danochilango. Duoen bevæger sig over en bred vifte af genrer fra cumbia og hiphop over dancehall og balkan, men selv foretrækker de at kalde deres musik for ”global-bass”. Som tidligere balletdanser på Det Kongelige Teater har Danochilango været vant til at udtrykke musik gennem sin krop. Nu står han på den anden side som DJ og producer og gør alt for at animere publikums kroppe og bevægelser. Mambe supplerer med sin kraftfulde vokal, der melodisk og overbevisende peger tilbage på hendes colombianske rødder. Den festlige gruppe har for længst slået deres navn fast som et man skal holde øje med og har bl.a. delt scene med Dengue Dengue Dengue, Bomba Estéreo og Celso Piña.

 

Paulo Villegas

På scenen denne aften befinder sig desuden en sensationel gæst. Den chilenske trommeslager og percussionist, Paulo Villegas, bidrager med sine energiske rytmer og beats og er af de fleste kendt fra sit band Cumbia Psychos. Han har aktivt deltaget i et væld af musikalske projekter rundt omkring i Sydamerika, Skandinavien og Europa og vil med garanti berige aftenen med grooves, der er umulige at stå stille til.

 

Vejledende tidsplan:

 

kl. 20:00 Døre og DJ DCH

kl. 21:00 Cumbia-danseworkshop med live percussion ved Jessica

kl. 23:00 Koncert med Mambe & Danochilango feat. Paulo Villegas

kl 01:00 DJ DCH

 

In English

Cumbia to the people! The Colombian-Mexican global bass duo Mambe & Donachilango and the Chilean percussionist Paulo Villegas (Cumbia Psychos) are inviting you all to a very special party to celebrate the danceable grooves of the Latino American folklore genre. Get ready for a night with the best DJs, cumbia dancing workshop and an exceptional concert with Mambe & Donachilango featuring Paulo Villegas.

 

 

Lørdag d. 7. december

Dørene åbner: kl. 20:00

DJs kl 20:00

Workshop kl 21:00

Koncerten starter: kl. 23:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Fredag 07.12.2018
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 23:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Få billetter
×