Lørdag _31.07.21

Courtyard chill w/ Proton + Wa Jima

Middle eastern music, electronic og arab disco

Gårdhaven mellem ALICE og Union er både åben og gratis fra kl. 16-20 den sidste weekend i juli, så sving forbi Summer Series-scenen og flad ud med iskolde drinks og brandvarme DJs.

Fredag: Berrin Bas + Mokomizik
16 – 20 // Gratis // Husk coronapas

Lørdag: Anders Olesen (Proton Records) + Wa Jima
16 – 20 // Gratis // Husk coronapas

16.00 Wa Jima
18.00 Anders Olesen (Proton Records)

Anders Olesen fra booking-agentur/kuratorgruppe/pladebutik Proton Records, som står bag talrige eksperimenterede klubshows i København og som tidligere har kurateret flere elektroniske aftener på ALICE, sørger for summer vibes med en blanding af dub, disco, house og ambient. Wa Jima fra Tel Aviv er med som gæst – med kufferten fyldt med mellemøstlige vinyler fra 60’erne, 70’erne og 80’erne.

 

Praktisk om ALICE Summer Series
Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Der kan ikke købes billet til arrangementet, man svinger bare forbi – men det er stadig nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas.

Lørdag _31.07.21
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 0 DKK + gebyr