Fredag _30.07.21

Courtyard chill w/ Berrin Bas + Mokomizik

Turkish folk, middle eastern music og electronic

Gårdhaven mellem ALICE og Union er både åben og gratis fra kl. 16-20 den sidste weekend i juli, så sving forbi Summer Series-scenen og flad ud med iskolde drinks og brandvarme DJs.

Fredag: Berrin Bas + Mokomizik
16 – 20 // Gratis // Husk coronapas

Lørdag: Anders Olesen (Proton Records) + Wa Jima
16 – 20 // Gratis // Husk coronapas

 

16.00 Mokomizik
Mokomizik (Hvar Firrouzeh & Elise Laker) spiller glemt musik, der fortjener at blive hørt. Duoen står bag Love Jamboree og Bonbon Disco-festerne på Bolschefabrikken, har tidligere udgivet mixtapes bl.a. for den anerkendte franske radiostation Le Mellotron, og DJ’ede på ALICE da afrobeat-legenden Orlando Julius spillede i 2019. Menuen står på tropisk og chillet.

18.00 Berrin Baş
Med rødder i Tyrkiet skaber Berrin Bas et lydtapet af hjemve, der bl.a. byder på traditionelt folkemusik, et smut forbi en meyhane, eller et evighedstrip i de psykedeliske 70’ere. Baş er en del af Future Female Sounds, og har tidligere været en del af duoen/MMHRadio-showet Professionel Dansker.

 

Praktisk om ALICE Summer Series
Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Der kan ikke købes billet til arrangementet, man svinger bare forbi – men det er stadig nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas.

Fredag _30.07.21
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: DKK + gebyr