Torsdag _25.08.22235 DKK + gebyr

Coby Sey (UK) + Fine Glindvad + livegroup + Another Life DJs at Ideal Bar

Visionær industrial hiphop + goodies fra Escho og Another Life

Vega, Escho, Another Life and ALICE præsenterer en aften på Ideal Bar med Coby Seys (Curl, Tirzah) visionære, dekonstruerede og industrial-vibede hip-hop, Fine Glindvad (Chinah), improkonstellation livegroup og Another Life DJs.

Coby Sey
Coby Sey er en producer, musiker og DJ fra den blomstrende DIY-scene i det sydøstlige London, som også tæller kollegerne Micachu, Brother May, Tirzah, Babyfather, Klein og ikke mindst det kunstneriske kollektiv Curl, som han selv er medstifter af. Coby Seys soloprojekt er rundet af den distinkte sydøst-londonske lyd, men er samtidig helt sit eget. I et skævt take på klubmusik eksperimenterer han med at smelte hip-hop, jazz, grime og dub ned til en vuggende, dekonstrueret og industrial-agtig dansemusik med underspillet, mumlende vokal, som det bedst høres på “Whities 010: Transport for Lewisham” (2017) og “River” (2020). Live forstærkes de dragende og drømmeagtige produktioner af tæt dub og tunge, knasende beats. Coby Sey har gæstet ALICE flere gange, bl.a. med Curl, og vi kan ikke vente til han vender tilbage til København i august.

Sagt om Coby Sey:
“…grubby forage through pitched-down post-punk” – Resident Advisor

“Blunted and oblique but riddled with direct, gritty grooves, Whities 010 reveals Coby as an artist who dares to not so much go against the grain, but traverse it in his own way in search of a sound he can call his own” — Boomkat

Fine Glindvad
Fine er en singer/songwriter og producer der arbejder med at væld af genrer. Hendes ofte spontant opståede/komponerede sange viser, at intuition kan virke både frisættende og afgrænsende, båed kan forsimple og komplicere. De fleste vil genkende Fines stemme og lyd fra bandet Chinah, hvor hun er vokalist og producer.

livegroup
Det københavnske undegrundspladeselskab Escho, der før har lavet kunstneriske samarbejder med Coby Sey, har sammensat en særlig impro-konstellation til aftenen, livegroup. livegroup består denne aften af Astrid Sonne, Agnete Hannibal, Emil Elg, Michala Petri & Nis Bysted.

Arrangementet er støttet af Tuborgfondet og præsenteres af VEGA, Escho, ALICE og Another Life.

Torsdag _25.08.22
Venue: Ideal Bar
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 235 DKK + gebyr

Køb billet235 DKK