Onsdag 27.04.2022140 DKK

claire rousay (US) + Sourdure (FR) + Adela Mede (SK) at Union

Field recordings, abstract electronic og ambient

Glæd dig til en smuk, ambient trippelaften med fortryllede hverdagsobjekter, fragmenterede feltoptagelser og occitansk folkemusik, når ALICE præsenterer claire rousay, Sourdure og Adela Mede til april.

OBS! Koncerten finder sted i Union, Nørre Allé 7.

claire rousay
Texas-baserede claire rousay zoomer med sine ambiente kompositioner ind på hverdagens deltajerigdom – voicemails, berøring, miljøoptagelser, stopure, hvisken og samtale. Med en lyd, som Pitchfork har beskrevet som “quietly devastating”, fortryller hun hverdagens almindeligheder. Siden 2019 har rousay udgivet intet mindre end 19 værker, der udforsker alt fra ASMR og feltoptagelser til ømme klaverarrangementer og sukkersød hyperpop. Hun har samarbejdet med musikere som Ken Vandermark og Ingebrigt Haker-Flaten og labels som Astral Spirits og American Dreams. Vi glæder os til at byde velkommen til rousay, når hun fylder AULA med eklektisk ambient til april.

Sourdure
Under navnet Sourdure vender Ernest Bergez fransk og occitansk folkemusik på hovedet i ejendommelige lydcollager. Gennemfiltret af elektroniske teksturer og med fragmenter af både messende vokal og spoken word, violiner, fod-percussion og feltoptagelser, nedbryder Bergez barriererne mellem det gamle og det nye, det velkendte og det fremmede – for eksempel ved at blande traditionel folkemusik fra bjergområdet Massif Central med popmusik. Sourdure gæster ALICE med sit fjerde album De Mort Viva – hans mest flydende og syrede værk til dato.

Adela Mede
Den slovakiske eksperimenterende musiker Adela Mede kombinerer det nære og fjerne på sit debutalbum – en smuk lydlig hybrid af ambient, minimalistisk elektronika, folkemusik og feltoptagelser fra barndommen. Mede er opvokset ved den slovakisk-ungarske grænse men forlod sit hjemland for at studere på Goldsmiths i London. På “Szabadság” – som på ungarsk betyder frihed – dokumenterer Mede sin indre hjemrejse. Det bliver smukt når hun gæster ALICE til april.

Onsdag 27.04.2022
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×