Få billetter
Onsdag _04.05.22220 DKK + gebyr

Céu (BR) + DJ Carla Schack at Valby Kulturhus

Drømmende brasiliansk soul med jazzede vokaler

Glæd dig til en sjælfuld aften med ægte brasiliansk star quality når Céu, der tidligere har spillet udsolgte koncerter på både ALICE og Global, omsider vender tilbage til København. DJ Carla Schack tænder op for dansegulvet med et afro latin set før og efter koncerten.

OBS! Koncerten finder sted i Valby Kulturhus.

Céu er en af vors tids vigtigste brasilianske kunstnere. Siden hendes debutalbum i 2006 slog igennem har hun taget verden med storm med et personligt udtryk, der forener brasiliansk roots med en jazzet sangstil, triphop, afrobeat og hilsner til soul-ikoner som Lauryn Hill og Erykah Badu. Hendes drømmende og sommerlige sange er dybt forførende, og med krystalklar stemme og en indtagende stage presence formår Céu altid at tryllebinde sit publikum.

Céu har udgivet seks albums og vundet 3 latinske Grammyer. I foråret 2022 gæster hun ALICE med et nyt album, Um Gosto do Sol, der byder på en frodig samling nyfortolkninger af folk som Sade, Milton Nascimento, Gilberto Gil, Joao Gilberto, The Beastie Boys og Jimi Hendrix. Albummet afspejler Céus brede horisont og den lethed, hvormed hun bevæger sig ind i forskellige stilarter. Vi glæder os helt utroligt til at byde den brasilianske stjerne velkommen igen, denne gang i Valby Kulturhus. DJ Carla Schack tænder op for dansegulvet med et afro latin set før og efter koncerten.

Foto: Érico Toscano

Onsdag _04.05.22
Venue: Valby Kulturhus
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 220 DKK + gebyr

Køb billet220 DKK
Få billetter