Få billetter
Torsdag _26.11.20120 DKK + gebyr

Bona Fide + Väsner

Alternative folk og goth

Bona Fide byder på skrøbeligt nærvær og gotisk folk i november-mørket. Väsner er tilføjet som support.

Duoen Bona Fide er med deres dragende og gotiske folk et stærkt nyt navn på den danske alternative scene. En duo, som i deres uudgrundelige søgen mellem det mytologiske, det melankolske og det moderne, sender tankerne i retning af internationale navne som Marissa Nadler og Mazzy Star.

Sophia Lunas smukke stemme komplimenteres af guitarist Emil Palme, der med sten, skifer og metal undersøger instrumentets yderpunkter. Bona Fide skaber minimalistisk soniske landskaber, som på en og samme tid er rå, og skrøbelige. Et poetisk udtryk, som folder sig ud på debutalbummet ‘Yield’, der helt i tråd med den minimalistiske og intime grundtone er optaget på en Iphone.

Også live har Bona Fide betaget publikum – bl.a. til Festival of Endless Gratitude og Fanø Free Folk Festival. Under corona-lockdown gjorde de sig desuden bemærkede med en smuk koncert til live stream-festivalen Brodie Sessions.

Der er lagt op til en mørk og poetisk aften, når de gæster ALICE til november.

Väsner er tilføjet som support. Väsner laver musik om sværd, ædelsten, ild og trolde. Fra en hule med mikrofon og computer skaber Väsner et midi-univers inspireret af popmusik, eventyr og dungeon synth.

Torsdag _26.11.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK
Få billetter