Udsolgt
Fredag _23.10.20150 DKK + gebyr

BLEEDER ekstrakoncert

Experimental rock og kraut

Anført af den ikoniske guitarist Peter Peter, har det danske rockband Bleeder i den grad fået en revival i 2020. I kølvandet på Eschos udgivelse af de to Pusher-soundtracks, og for at markere 25 års jubilæum, spiller bandet nu atter koncerter. De to planlagte koncerter på ALICE i september rykkes pga. corona-restriktioner til Bremen Teater, hvor koncerterne kan gennemføres med siddende publikum. Koncerterne rykkes til 23+24. oktober. 

OBS! Koncerten foregår på Bremen Teater. Billet købt til 3 september gælder til ny dato 23 oktober. Billet købt til 4 september gælder til ny dato 24 oktober. En begrænset mængde ekstra billetter bliver sat i salg mandag 31. august kl. 10.00.

Peter Peter aka Peter Schneidermann havde været guitarist i det ikoniske danske postpunk-band Sort Sol i næsten 20 år, da han på toppen af bandets buldrende karriere i 1995 droppede rampelyset for at gå under radaren. Siden har han stået i spidsen for det kraut-punkede band The Bleeder Group (senere BLEEDER), der som en levende organisme med årene har været i konstant bevægelse og taget udformning i forskellige genrer og konstellationer, og som endda også ind imellem har været gået i opløsning. Ikke desto mindre står BLEEDER bag en lang række udgivelser, og Peter Peter er blandt andet notorisk kendt for at have lagt musik til Nicolas Winding Refns kultfilm Pusher I, II og III. Og de sidste to soundtracks valgte det pladeselskabet Escho at udgive på vinyl for første gang nogensinde i oktober 2019.

I 2020 kan BLEEDER fejre 25-års jubilæum, men den slags hævder bandet selv at de ikke går så meget op i. Til gengæld gav det musikerne blod på tanden, da de forud for Pusher-udgivelserne fandt sammen for at øve op til en enkelt optræden i pladebutikken Soundstation på Gl. Kongevej i København. Efter den massive tilslutning af publikum til koncerten og tiltagende forespørgsler, besluttede BLEEDER at spille en række eksklusive koncerter i 2020.

I marts skulle bandet have spillet to udsolgte shows på ALICE. De nåede netop at spille det ene, inden hele kulturlandskabet blev lagt corona-øde. Dén koncert beviste dog, at bandet er i stærk form. Som Undertoner skrev: “En solid og uhyggelig tight demonstration af den pureste rock med elementer af punk og glam, i en velskabt og bastant krop af lyd og nærvær.” På grund af de aktuelle corona-restriktioner flyttes de planlagte koncerter på ALICE med BLEEDER til Bremen Teater, hvor de kan gennemføres med siddende publikum.

Repertoiret vil være numre fra de to albums, Psycho Power (1997) og Sunrise (2004), men naturligvis også nye og ukendte ting, hvor bandets tre guitarister kan spille op til- og mod hinanden oven på en betontung bund af en bassist og to trommeslagere. Det er hårdt og uforsonligt, men det er også melodier, som Peter Peter er kendt for at kunne skrive dem. Og så er der plads til både soloridt og kollektive musikalske ekskursioner, som kan gå i retning af prog, kraut, glam, Detroit-1970. Eller den modsatte vej.

Line-up:

Peter Peter (guitar, vocal)
Bjørn Banke (guitar)
Mads Saaby (guitar)
Kaspar Luke (bas)
Povl Kristian (keys)
Peter Kyed (synth)
Mads Folmer Richter (trommer)
Rune Thøgersen (percussion)

 

Fredag _23.10.20
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 150 DKK + gebyr

Udsolgt150 DKK
Udsolgt