Torsdag 02.11.2023100 DKK

Blastbeast presents: Mother Of All + Henret + Necrotic Ritual

Tung tredobbelt aften præsenteret af det danske metalmedie Blastbeast

Et tungt tagselvbord fra den stærke danske undergrund sammensat af Søren Weiss fra det danske metal-magasin Blastbeast. Soloprojektet Mother Of All spiller dødsmetal med melodiske og progressive elementer. Henret er et nyt hårdtslående hardcoreband fra København. Og endelig kommer det Kolding-baserede Necrotic Ritual med rå, brutal, mørk og aggressiv dødsmetal.

Mother of All
Mother of All er et soloprojekt, som er frontet af multi-instrumentalist Martin Haumann (Myrkur, Afsky, Timechild, Essence) med medlemmer fra Lamentari, Chaoswave og Withering Surface. Stilarten er death metal med melodiske og progressive elementer. Sangene i Mother of All’s katalog er varierede, eklektiske og udforsker altid nye sider af kunstformen. Inspirationen til musikken har sine rødder i metallens store, sorte heksegryde.

Henret
Henret er et nyt hårdtslående hardcore band fra København. Bandet blev dannet i foråret 2019 og har siden haft sin debut i 2022. Inspireret af bands som Kublai Khan TX og Knocked Loose, stræber Henret efter at skabe et aggressivt lydbillede fyldt med tunge riffs, knusende breakdowns og et højt energiniveau både på plade og på scenen. Bandet har netop udgivet deres debut EP “Abandon Hope” som er blevet taget godt imod af fans og danske metal medier. Henret har optrådt på UHØRT Festival og spillet support for prominente navne på den danske scene som Cabal og EYES.

Necrotic Ritual
Necrotic Ritual er et dansk dødsmetal band dannet i 2022 som består af fire dedikerede medlemmer med base i Kolding. Bandets hovedinspiration kommer fra den svenske dødsmetalscene og herunder bands som Dismember, Bloodbath og Vomitory. Bandets ambition har fra begyndelsen været at skabe musik med et råt, brutalt, mørkt og aggressivt udtryk både på plade og på scenen, hvorfor bandet har en stærk ambition om at gøre sig bemærket live på den danske metalscene. Bandet har, indtil videre, udgivet to EP’er; ’A Sign Carved in Flesh’ i 2022 og ’Nocturnal Dominion’ i april 2023.

Torsdag 02.11.2023
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×