Mandag _29.10.1850 DKK + gebyr

Bento Araujo and Epic Vinyls from Brazil: History of Tropicália

Tropicalia og brazilian psych

En bevidsthedsudvidende rejse i den psykedeliske brasilianske musiks tegn under kyndig vejledning af en af verdens førende formidlere af brasiliansk musik: Bento Araujo samt Epic Vinyls from Brazil. Aftenen byder på foredrag, Q&A og selvfølgelig masser af fede brasilianske vinyltoner!

 

Dyk ned i en forunderlige historie om den brasilianske tropicália og Brasiliens psykedeliske scene, når ALICE byder på en helt særlig aften med en af verdens førende formidlere af denne musik: Bento Araujo.

 

Som forfatter til bøgerne Lindo Sonho Delirante: 100 psychedelic records from Brazil (1968-1975) og Lindo Sonho Delirante vol.2: 100 daring records from Brazil (1976-1985) er Benjo Araujo ikke blot en mand med en kolossal viden om den brasilianske musikhistorie, han er også en gudsbenådet og lidenskabelig formidler med øre for den bevidsthedsudvidende og psykedeliske musik, som boblede i Brasilien under diktaturet fra 60’erne og frem til 80’erne. Araujos bøger er allerede blevet faste referenceværker for pladesamlere og musikelskere, som ønsker at dykke dybere ned i den psykedeliske brasilianske musikarv, og første bind blev da også kåret som en af 2017s bedste musikbøger af The Vinyl Factory.

 

Benjo Araujo gæster nu for første gang Europa med en tour, der også kommer forbi København og ALICE, hvor vi er stolte af at kunne byde på et audio-visuelt foredrag og en Q&A modereret af Rasmus Schack – en af Danmarks førende eksperter inden for brasiliansk musik og en af folkene bag Epic Vinyls from Brazil, der også vil spille plader denne aften.

 

Der er slet og ret tale om et must for alle elskere af brasiliansk musik og tropicália og for alle med en sund interesse for psykedelisk musikhistorie. Arrangementet foregår på portugisisk oversat til engelsk.

 

Mandag d. 29. oktober

Dørene åbner: kl. 18:00

Talk starter: kl. 19:00

Pris: 50 dkk inkl. gebyr.

Arrangementet foregår på portugisisk oversat til engelsk. Unumm. siddepladser

 

Mandag _29.10.18
Dørene åbner kl: 18:00
Koncerten starter kl: 16:19
Pris: 50 DKK + gebyr

Køb billet50 DKK