Fredag _02.03.18

Basco (SE/DK)

Folk

Den virtuose folk-kvartet, Basco, leverer smukke samklange og transatlantisk forening af folketraditioner med fortællingen i centrum.

Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk- og roots-band, Basco, dig med på en fuldt ud autentisk og vidunderlig musikalsk rejse. På fornemste vis forener de skandinaviske, engelske, keltiske og amerikanske traditioner og transformerer dem til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.

 

Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt. De har bl.a. optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange. Fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.

 

Basco favner bredt og leverer altid den ypperste koncertoplevelse uanset hvilken konstellation, de optræder i – som kvartet, som solister med DR Big Bandet sammen med den dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland eller i anden sammenhæng. De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed, og de vil med garanti sikre, at ALICE bæres ind i en verden af rå energi og smuk samklang.

 

Line-up:
Ale Carr: Cittern
Anders Ringgaard Andersen: Accordion, trombone
Andreas Tophøj: Violin, viola
Hal Parfitt-Murray: Violin, viola, mandolin, lead vocals

 

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Fredag _02.03.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK + gebyr

Køb billet