Torsdag _26.09.19120 DKK + gebyr

Barmer Boys (IN)

Sufi trance

Den indiske trio Barmer Boys har længe imponeret publikummer og begejstret anmeldere med deres eksperimenterende sufi folk og boblende energi. Efter uforglemmelige koncerter på Roskilde Festival og Global kommer de tilbage på dansk jord med ny EP.

 

Den indiske trio Barmer Boys blev dannet i 2011. De stammer fra Barmer-distriktet i Rajasthan i det vestlige Indien, en ørkenstat med en lang nomadisk tradition. I Rajasthan er byerne lyserøde, religionen muslimsk og musikken legende, og dét er noget, som Barmer Boys tager med i deres musikalske fortællinger.

 

På ganske få år er Barmer Boys blevet ikoner på den indiske musikscene. Deres studiealbum “At Home; Barmer Boys” (2012) blev særdeles kritikerrost, og ligeledes gjorde deres koncerter rundt om i verden. Bandets alsidighed af stilarter og deres eksperimenterende tilgang til den traditionelle indiske folkemusik, er hvad der tiltrækker fans verden over. De benytter sig blandt andet af det trommelignende instrument dholak, den kastagnetlignende khartal og jødeharpe-agtige morchang, som de harmonisk kombinerer med moderne, elektroniske elementer.

 

Trioen ledes af Manga ‘Mangey’ Khan, der tilhører en familie af berømte indiske sangere. Han har en elektrisk stemme og er lige så musikalsk hjemme i energiske marwari bryllupsange, som han er ud i ekstatisk religiøs qawwali og sjælfuld sufi. Han bakkes musikalsk op af Rais og Magada Khan på percussion, som i deres ivrige eksperiment med lyde har tilføjet elementer af beat-boxing til deres repertoire.

 

Med sikker hånd vil Barmer Boys guide publikum igennem sange om fred, kærlighed og traditionelle historier fra det gamle Indien. Med sig når de gæster ALICE til efteråret har de deres spritnye EP “Kesariya Balm”. Så glæd jer til, at Khan-trioen endnu engang vil charmere sig til publikums gunst med sufi-musik, beatboxing og brede smil.

Torsdag _26.09.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK