Torsdag _26.09.19

Barmer Boys (IN)

Sufi trance

ALICE inviterer til skolekoncert med indiske Barmer Boys!

Kalder musikglade lærere!

Ta’ dine elever med til skolekoncert på ALICE cph den 26. september kl. 10.00 eller 12.00. Den indiske trio Barmer Boys smelter fortid og nutid sammen, og imponerer med eksperimenterende sufi og en boblende energi. De er lyden af folkemusikken i det moderne Indien, og inviterer jer til dansefest.

Kontakt Cæcilie Keller på keller@alicecph.com for info og billetter.

Om Barmer Boys:

Den indiske trio Barmer Boys blev dannet i 2011. De stammer fra Barmer-distriktet i Rajasthan i det vestlige Indien, en ørkenstat med en lang nomadisk tradition. I Rajasthan er byerne lyserøde, religionen muslimsk og musikken legende, og dét er noget, som Barmer Boys tager med i deres musikalske fortællinger.

På ganske få år er Barmer Boys blevet ikoner på den indiske musikscene. Deres studiealbum “At Home; Barmer Boys” (2012) blev særdeles kritikerrost, og ligeledes gjorde deres koncerter rundt om i verden. Bandets alsidighed af stilarter og deres eksperimenterende tilgang til den traditionelle indiske folkemusik, er hvad der tiltrækker fans verden over. De benytter sig blandt andet af det trommelignende instrument dholak, den kastagnetlignende khartal og jødeharpe-agtige morchang, som de harmonisk kombinerer med moderne, elektroniske elementer.

Trioen ledes af Manga ‘Mangey’ Khan, der tilhører en familie af berømte indiske sangere. Han har en elektrisk stemme og er lige så musikalsk hjemme i energiske marwari bryllupsange, som han er ud i ekstatisk religiøs qawwali og sjælfuld sufi. Han bakkes musikalsk op af Rais og Magada Khan på percussion, som i deres ivrige eksperiment med lyde har tilføjet elementer af beat-boxing til deres repertoire.

Om ALICE Skolekoncerter:

ALICE præsenterer to gange årligt skolekoncerter med eventyrlysten musik inden for et væld af genrer og udtryk fra global roots, folkemusik til jazz og impro. De optrædende musikere til skolekoncerterne er verdensstjerner, og musikken er altid af høj kvalitet. Tidligere har navne som Samba Touré, Tamikrest, Söndörgő, Dawda Jobarteh og Maalem Omar Hayat givet udsolgte skolekoncerter. Vores pædagogiske vision er at animere til fællesskaber og forståelser på tværs af kulturer gennem musikalske oplevelser. Læs mere om skolekoncerter her.

Torsdag _26.09.19
Dørene åbner kl: 09:30
Koncerten starter kl: 10:00
Pris: 0 DKK + gebyr