Torsdag _12.04.18

Bamba Wassoulou Groove (ML)

Mali groove

Dansable rytmer og ekstatisk guitar-magi fra Mali-gruppen Bamba Wassoulou Groove, der under ledelse af trommeslager Bamba Dembélé fører arven fra legendariske Zani Diabaté videre.

 

Det syvmands store orkester fra Mali, Bamba Wassoulou Groove, bliver kyndigt guidet af den formidable trommeslager Bamba Dembélé. Dembélé er måske mest kendt som en af grundlæggerne af legendariske The Super Djata Band, som blev skabt i slutningen af 1960’erne. Den anden grundlægger, Zani Diabaté, havde en helt særlig tilgang til guitaren og udviklede sin helt egen sejt swingende stil.

 

Det er arven fra Diabaté som Bamba Wassoulou Groove tager op og det er ren guitarenergi! Groove-guitarene står i front af et lydbillede, hvor Dembélés rytmiske udskejelser skaber uimodståelige musik. Bamba Wassoulou Groove trækker arven fra en af Malis helt stor guitarlegender frem, samtidig med at de prøver nye grænser af. Lydbilledet krydres fx med rytmegange, der finder inspiration i traditionelle bambara-musik.

 

Der bliver trængsel på både scene og dansegulv, når det groovy stororkester fra Mali fyrer op for deres guitarekstravagance.

 

 

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 135 dkk inkl. gebyr

Torsdag _12.04.18
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK + gebyr

Køb billet