Udsolgt
Fredag _03.09.21120 DKK + gebyr

Astrid Sonne + Silvia Tarozzi performing Mi specchio e rifletto

Experimental electronic og composition

Oplev funklende nyt materiale fra Astrid Sonne i Musikhusets smukke palæ på Vesterbrogade til Gong Tomorrows åbningskoncert, hvor den italienske violinist og komponist Silvia Tarozzi også opfører sit fremragende album ”Mi specchio e rifletto” i sin fulde længde.

Arrangementet er en del af Gong Tomorrow 2021 og finder sted i Musikhuset København. Dørene åbner kl. 19 / Koncerten starter kl. 20. Koncerten præsenteres i samarbejde med Alter og Angelica.

ASTRID SONNE (DK)

Oplev funklende nyt materiale fra Astrid Sonne i Musikhusets smukke palæ på Vesterbrogade. I efteråret udkommer det andet album fra den roste bratschist og elektroniske komponist. Til Gong Tomorrows åbningskoncert præsenterer hun sine nye kompositioner for offentligheden for allerførste gang.

Gong Tomorrow havde sidst glæden af at have Astrid Sonne på programmet i 2018, hvor hun opførte værket “Ephemeral” med livekor, bratsch og modularsynth. Hendes overlegne debut ”Human Lines” udkom i 2018, og sidste år vandt hun en Steppeulv som Årets komponist for ep’en ”Cliodynamics”, som Politikens anmelder kaldte ”dybt fascinerende”.

Med sin baggrund i klassisk musik afsøger Sonne grænselandet mellem det organiske og det elektroniske. Hendes store, åbne kompositioner, der rummer alt fra synthesizere til bratsch-sekvenser og vokal-samplinger, trækker på skøn europæisk kortradition såvel som trance og kakofoniske eksperimenter. Som ingen anden formår Sonne at udtrykke sårbare emotionelle stadier i minimalistiske og statiske soundscapes – en menneskelig ømhed i et futuristisk klangunivers, som efterhånden er blevet hendes kendetegn.

SILVIA TAROZZI (IT)

Violinisten, improvisatoren og komponisten Silvia Tarozzi nævner figurer som Éliane Radigue og Pauline Oliveros som sine mentorer og har som violinist opført værker af begge. Som komponist besøger Silvia Tarozzi Gong Tomorrow med de labyrintiske og krystalklare kompositioner fra sit fremragende album “Mi specchio e rifletto”.

Pladen, som udkom sidste år på det amerikanske label Unseen Worlds, er resultatet af næsten ti års arbejde med at sætte musik til den italienske digter Alda Merini. Den rummer poetiske refleksioner om feminitetens spejlkabinetter og sammenvæver generationer af kvindeliv gennem musikken og poesiens prismer. Til åbningskoncerten opfører “Mi specchio e rifletto” i sin fulde længde og med omfattende instrumentering i et fem personer stort ensemble, som viderebringer albummets mangefacetterede udtryk og luftige stemninger i en livesammenhæng.

Om Gong Tomorrow 2021
Gong Tomorrow 2021 er en festival om social lytning. At lytte er den ultimative empatiske handling. Lytning kan skabe skælv i vores selvforståelser og åbne vores forståelseshorisonter. Under otte dages festival fejrer Gong Tomorrow 2021 musik, der udvider bevidstheden og tegner konturerne af en anden verden. Læs mere om Gong Tomorrow her.

Fredag _03.09.21
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Udsolgt120 DKK
Udsolgt