Lørdag _06.11.21120 DKK + gebyr

Aske Skat & His Psychedelic Country Band + The Sonic Dawn at Valby Kulturhus

Psychedelic folk, country og acid rock

Kom til syregrøn aften i Valby, når ALICE inviterer til en aften i Valby Kulturhus med Aske Skat & His Psychedelic Country Band og The Sonic Dawn. Der er lagt op til en aften, hvor både country, folk og rock favnes af et gennemgående psykedelisk univers.

OBS: Koncerten finder sted i Valby Kulturhus.

ASKE SKAT & HIS PSYCHEDELIC COUNTRY BAND spiller en blanding af folk, country, rock og western med en dør åbnet ind til et syret og psykedelisk univers. Teksterne drejer rundt om det enkle liv og ønsket om fred på landet, Men kommer derigennem også rundt om storbyens fristelser og personers ulykkelige skæbne. Debutpladen “Riding Silver Mind” er blevet taget rigtig fint imod og har både været spiller i radio, samt fundet vejen ind i DR2 programmet “Live og Vinyl” med Carsten Holm.

THE SONIC DAWN er et lysende navn i den psykedeliske undergrund. Syrerock fra den høje hylde, med fokus på gode sange og berusende melodier. Bandet er kendt langt ud over landets grænser for sit stærke samspil, der kan lyde som en hel hær, snarere end en trio. Emil Bureau vrider de multifarvede soloer ud af sin guitar, som skyldte den ham penge, og med Niels ‘Bird’ Fuglede (bas) og Jonas Waaben (trommer), har The Sonic Dawn hypnotiseret publikummer ved hundredevis af shows over hele Europa. De har delt scene med navne som Graveyard, Kadavar og danske Uffe Lorenzen. Nu venter en turné i Danmark, Sverige og Norge i 2021-2022.

Lørdag _06.11.21
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK